Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
19 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
19 °C 3 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Dr Γιάννης Λάτσης: O ευφυής καθηγητής (γιος του Σπύρου Λάτση) με περιουσία 2,9 δισ. δολαρίων
[MonoNews]: Dr Γιάννης Λάτσης: O ευφυής καθηγητής (γιος του Σπύρου Λάτση) με περιουσία 2,9 δισ. δολαρίων

[MonoNews]: Dr Γιάννης Λάτσης: O ευφυής καθηγητής (γιος του Σπύρου Λάτση) με περιουσία 2,9 δισ. δολαρίων

Dr Σπύρος Λάτσης, Αριάννα Χαφινγκτον, Dr Γιάννης Λάτσης. H φωτό είναι του 2015 από το Πανεπιστήμιο της Γενεύης

Ακριβοθώρητος, χαμηλών τόνων και ιδιαίτερα ευφυής, ο Δρ Ιωάννης Σ. Λάτσηςεπισκέφθηκε πριν από λίγες ημέρες την Ελλάδα, προκειμένου να παραστεί στην εκδήλωση προς τιμή του παππού του, για την ονοματοδοσία του λιμανιού της πόλης σε «Λιμένα Ιωάννη Λάτση»,στο Κατάκολο της Ηλείας . Ζώντας στο εξωτερικό και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο Γιάννης Λάτσης, παιδί του Σπύρου Λάτση και της Ντόροθι Μπράντλεϊ, διαπρέπει στον ακαδημαϊκό κόσμο, διατηρώντας τη θέση του Αναπληρωτή Καθηγητή Κοινωνικής και Οργανωτικής Θεωρίας στο Πανεπιστήμιο Henley στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είχε λάβει υποτροφία Junior Research από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και ήταν επισκέπτης ερευνητής στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ.

Τα ερευνητικά και ακαδημαϊκά του ενδιαφέροντα αφορούν την κοινωνική θεωρία και την οικονομική φιλοσοφία και καλύπτουν ερωτήματα σχετικά με τη φύση της συμβατικής συμπεριφοράς και του κανόνα που ακολουθεί στην κοινωνική ζωή, την επιρροή της θεωρίας στην οικονομική δράση και τις κοινωνικοοικονομικές διαστάσεις της ανθρώπινης ανάγκης.

Οι πρόσφατες δημοσιεύσεις του περιλαμβάνουν άρθρα στο περιοδικό Cambridge Journal of Economics, Journal of Institutional Economics και στο British Journal of Sociology.

Dr Γιάννης Σ. Λάτσης

O ίδιος, τουλάχιστoν προς το παρόν, έχει επιλέξει να αφοσιωθεί στην ακαδημαϊκή του καριέρα, καθώς έχει γράψει δεκάδες επιστημονικά άρθρα και βιβλία , βαδίζοντας, ουσιαστικά, στα χνάρια του πατέρα του, Σπύρου Λάτση, ο οποίος διέγραψε επίσης λαμπρή καριέρα στον ακαδημαϊκό χώρο πριν αφιερωθεί στις οικογενειακές επιχειρήσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!