Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
30 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
26 °C 0 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Γιάννης Καντώρος: Eξωστρέφεια και σταθερότητα χρειάζεται η ασφαλιστική αγορά
[MonoNews]: Γιάννης Καντώρος: Eξωστρέφεια και σταθερότητα χρειάζεται η ασφαλιστική αγορά

[MonoNews]: Γιάννης Καντώρος: Eξωστρέφεια και σταθερότητα χρειάζεται η ασφαλιστική αγορά

Γιάννης Καντώρος, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Interamerican

Η αγορά χρειάζεται εξωστρέφεια και σταθερότητα στο οικονομικό περιβάλλον, που θα φέρει και επενδύσεις με μικρότερο ρίσκο, τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της Interamerican Γιάννης Καντώρος μιλώντας σε συνέδριο που διοργάνωσε η εταιρεία για την ανάδειξη του σύγχρονου ρόλου των ασφαλιστικών συμβούλων.

Η τοποθέτηση κεφαλαίων στην ελληνική αγορά αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης, παρατήρησε ο κ. Καντώρος αναφερόμενος στα deals του ασφαλιστικού κλάδου, συμπληρώνοντας ότι η ελληνική ασφαλιστική αγορά μπορεί να τρέξει πολύ πιο γρήγορα σε ανάπτυξη από την ελληνική οικονομία, εφόσον έλθει να καλύψει κενά και παθογένειες ετών, ειδικότερα στους χώρους των συντάξεων και της υγείας, ενώ στις προοπτικές ανάπτυξης πρόσθεσε ως χαρακτηριστική την αναπτυσσόμενη δυναμική αναγκών και σε άλλους τομείς, όπως η προστασία από φυσικές καταστροφές, οι αστικές ευθύνες, η ασφάλιση στον πρωτογενή τομέα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Interamerican τόνισε χαρακτηριστικά ότι πρέπει να συνεργαστούν οι υγιείς εταιρείες ώστε να μεγαλώσει περισσότερο η ασφαλιστική αγορά, να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας, να παραχθεί πλούτος, να ενισχυθεί η οικονομία από την πληρωμή φόρων και εισφορών, να αναπτυχθεί η καινοτομία και να διατεθούν καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες.

Το συνέδριο παρακολούθησαν περισσότερα από 800 άτομα: διοικητικά στελέχη και συνεργάτες των δύο φυσικών δικτύων, του εταιρικού agency που έχει παράδοση 45 χρόνων και των brokers.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!