Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
10 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
6 °C 8 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [MonoNews]: Γερμανικός Τύπος: Οι Έλληνες παλεύουν και νικούν την κρίση
[MonoNews]: Γερμανικός Τύπος: Οι Έλληνες παλεύουν και νικούν την κρίση

[MonoNews]: Γερμανικός Τύπος: Οι Έλληνες παλεύουν και νικούν την κρίση

Οι ελεγκτές της Επιτροπής Προϋπολογισμού του ευρωκοινοβουλίου αξιολογούν θετικά τις ελληνικές προσπάθειες μετά από ελέγχους στην Αθήνα», σημειώνει η Stuttgarter Zeitung.

«Με ικανοποιητικούς ρυθμούς προχωρούν σημαντικές μεταρρυθμίσεις για τις οποίες η ελληνική κυβέρνηση έλαβε χρήματα από τα ευρωπαϊκά ταμεία. Οι ελεγκτές της Επιτροπής Προϋπολογισμού του ευρωκοινοβουλίου αξιολογούν θετικά τις ελληνικές προσπάθειες μετά από ελέγχους στην Αθήνα», γράφει η εφημερίδα Stuttgarter Zeitung σε ρεπορτάζ με τίτλο «Οι Έλληνες παλεύουν και νικούν την κρίση». Η εφημερίδα της Στουτγάρδης επισημαίνει: «Η δημιουργία ενός ψηφιοποιημένου Μητρώου Πολιτών με τη βοήθεια του οποίου δεν θα είναι πια εφικτές απάτες στην καταβολή συντάξεων, έχει πλέον ολοκληρωθεί. Από στοιχεία των ελεγκτών της Επιτροπής Προϋπολογισμού, τα οποία βρίσκονται στη διάθεση της εφημερίδας προκύπτει ότι και η δημιουργία του κτηματολογίου συνεχίζεται χωρίς εμπόδια.

Μετά τους επιτόπιους ελέγχους οκτώ προγραμμάτων από αντιπροσωπία της Επιτροπής Προϋπολογισμού, η επικεφαλής του ευρωπαϊκού κλιμακίου και ευρωβουλευτής των Γερμανών Χριστιανοδημοκρατών Ίγκεμποργκ Γκρέσλε δήλωσε ότι «η Ελλάδα εφαρμόζει με εντυπωσιακή συνέπεια όσα οφείλουν να γίνουν». Η Γερμανίδα πολιτικός επιχειρεί μάλιστα μια πρόγνωση: «Η χώρα εξελίσσεται σε σύγχρονο κράτος. Στη διαδικασία αυτή τα χρήματα των Ευρωπαίων πολιτών διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο»»

Το κρίσιμο σχέδιο για τα ΕΛΠΕ και οι ζυμώσεις της Κατερίνας Παπαλεξανδρή
Eurogroup: Διορία δύο εβδομάδων στην Αθήνα για πλειστηριασμούς και Ελληνικό
Επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις: Ο ντε Γκίντος και επίσημα «εκλεκτός» του Eurogroup για αντιπρόεδρος της ΕΚΤ

BLOOMBERG
ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Όλες οι ειδήσεις

Bloomberg

Bloomberg: Αναβάλλεται η έγκριση του Eurogroup για την εκταμίευση της δόσης,.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!