Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
22 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 3 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [MonoNews]: Γεννηματά: Ο πολιτικός χρόνος της κυβέρνησης τελειώνει, βρίσκονται σε αποδρομή
[MonoNews]: Γεννηματά: Ο πολιτικός χρόνος της κυβέρνησης τελειώνει, βρίσκονται σε αποδρομή

[MonoNews]: Γεννηματά: Ο πολιτικός χρόνος της κυβέρνησης τελειώνει, βρίσκονται σε αποδρομή

Η πρέοδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά κατά τη δευτερολογία της στην τρίτη μέρα του συνέδριου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, Κυριακή 2 Ιουλίου 2017. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές

«Ο στόχος είναι να πάρουμε τη χώρα μας πίσω. Να βελτιώσουμε την ζωή των Ελλήνων με ασφάλεια, πρόοδο, αξιοπρέπεια, δικαιώματα. Ιδρύσαμε το Κίνημα Αλλαγής για να κερδίσουμε αυτό το στοίχημα. Μαζί με τους προοδευτικούς πολίτες θα το πετύχουμε», τονίζει, σε συνέντευξή της στο «Έθνος της Κυριακής», η Φώφη Γεννηματά, λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση του ιδρυτικού συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής.

«Κοινός μας στόχος η πολιτική ενότητα, η συντονισμένη και αποτελεσματική δράση. (…) Ξεπερνάμε καθημερινά τις δυσκολίες. Δεν είναι απλό αλλά τα καταφέρνουμε», προσθέτει η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής.

Ερωτώμενη για το χρόνο των εκλογών, η Φώφη Γεννηματά εκτιμά ότι ο πολιτικός χρόνος της κυβέρνησης τελειώνει, «καθημερινά γίνεται φανερό πως βρίσκονται πλέον σε αποδρομή», ενώ όσον αφορά το Κίνημα Αλλαγής και τις εκλογικές του προοπτικές, αναφέρει ότι «αναδεικνύεται καθημερινά ως ο ισχυρός προοδευτικός πόλος, στο πολιτικό μας σύστημα», προσθέτοντας ότι «απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ που συγκυριακά και προσωρινά εξέφρασε ένα τμήμα των πολιτών της δημοκρατικής παράταξης και το εγκλώβισε στις αδιέξοδες πολιτικές του».

Όσον αφορά στις ενδεχόμενες μετεκλογικές συνεργασίες, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι «η χώρα δεν έχει ανάγκη διχαστικά και ψευδεπίγραφα μέτωπα. Ούτε δήθεν ευρωπαϊκά με την ΝΔ ούτε δήθεν προοδευτικά με το ΣΥΡΙΖΑ» και συμπληρώνει: «Η κρίσιμη καμπή που περνά η χώρα χρειάζεται γέφυρες συνεννόησης για τα μεγάλα εθνικά, οικονομικά και κοινωνικά μέτωπα που έχει να αντιμετωπίσει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!