Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
0 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
0 °C 0 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: A. Φράγκου: Όσα είπε η πλοιοκτήτρια στους αναλυτές για το μέλλον της Navios Maritime Acquisition
[MonoNews]: A. Φράγκου: Όσα είπε η πλοιοκτήτρια στους αναλυτές για το μέλλον της Navios Maritime Acquisition

[MonoNews]: A. Φράγκου: Όσα είπε η πλοιοκτήτρια στους αναλυτές για το μέλλον της Navios Maritime Acquisition

Αγγελική Φράγκου. Πρόεδρος και Διευθύνουσα σύμβουλος της Navios Maritime Holdings Inc

Πολύ κοντά στην επίτευξη συμφωνιών αναχρηματοδότησης των δανείων της γιας το τρέχον έτος αλλά και το επόμενο, βρίσκεται η ναυτιλιακή Navios Maritime Acquisition, συμφερόντων της Αγγελικής Φράγκου.

Η εξέλιξη αυτή αποδίδεται στην ολοκλήρωση της συγχώνευσης της εταιρείας με την Navios Maritime Midstream Partners , κίνηση που ενίσχυσε το στόλο της σε μία ισχυρή αγορά για τα τάνκερ.

Κατά τη διάρκεια του conference call που πραγματοποίησε η εταιρεία, η κα Φράγκου, CEO της Navios Maritime Acquisition επισήμανε στους αναλυτές ότι έχει λάβει το κείμενο των όρων και βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την αναχρηματοδότηση οφειλών 77,8 εκατ. δολαρίων που προβλέπονται 2019 και το 2020 και την επέκταση της ωρίμανσης τους το 2026.

Η τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε μετά την ανακοίνωση της Navios Acquisition για προσαρμοσμένες ζημιές 14 εκατ. δολαρίων στο τέταρτο τρίμηνο του 2018, λίγο υψηλότερες από τις ζημίες 12,3 εκατ. δολαρίων που εμφάνισε το αντίστοιχο τρίμηνο του 2017.

Η ναυτιλιακή διαθέτει στόλο με 43 δεξαμενόπλοια μετά τη συγχώνευση της αλλά και την ανανέωση του στόλου της που βρίσκεται σε εξέλιξη, μετά την παραγγελία δύο τάνκερ VLCC εξοπλισμένων με scrubber, τα οποία παρήγγειλε στην Ιαπωνία και είναι ναυλωμένα «γυμνά».

Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της Navios Maritime Midstream, Ted Petrone, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην αγορά των τάνκερ.

«Γνωρίζουμε ότι ενώ το βιβλίο παραγγελιών περιλαμβάνει 98 VLCC από την 1η Φεβρουαρίου, υπάρχουν 123 VLCCs ηλικίας άνω των 17 ετών», δήλωσε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!