Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
12 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Α. Φράγκου: H Navios Containers έβαλε ξανά τη Navios Partners σε τροχιά κερδοφορίας
[MonoNews]: Α. Φράγκου: H Navios Containers έβαλε ξανά τη Navios Partners σε τροχιά κερδοφορίας

[MonoNews]: Α. Φράγκου: H Navios Containers έβαλε ξανά τη Navios Partners σε τροχιά κερδοφορίας

Αγγελική Φράγκου. Πρόεδρος και Διευθύνουσα σύμβουλος της Navios Maritime Holdings Inc

Στην κερδοφορία επέστρεψε η Navios Maritime Partners της Αγγελικής Φράγκου στο τρίτο τρίμηνο του 2017, εν μέρει χάρη στα έσοδά της από τη νεοσυσταθείσα θυγατρική της Navios Maritime Containers.

Σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα τριμήνου που ανακοίνωσε η εταιρεία, στπ γ’ τρίμηνο 2017 εμφάνισε κέρδη 9,2 εκατ. δολαρίων,έναντι ζημιών 33,9 εκατ. δολαρίων κατά το αντίστοιχο τρίμηνο του 2016, με τα έσοδα από τα πλοία της Navios Partners να καταγράφουν αύξηση σχεδόν 20% σε ετήσια βάση και να φτάνουν στα 60 εκατομμύρια δολάρια, εκ των οποίων τα 9,3 εκατ. δολάρια προήλθαν από την Navios Containers, η οποία ιδρύθηκε για να “υποδεχθεί” τα 14 containerships που απέκτησε η Navios από την Rickmers Maritime Trust.

Τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή ξεπέρασαν ελαφρώς τις προσδοκίες της αγοράς και διαμορφώθηκαν σε 4 σεντς του δολαρίου.

“Η Νavios Partners αναμένεται να δημιουργήσει σημαντική ροή ρευστότητας, καθώς δεν έχει σημαντικές βραχυπρόθεσμες ωριμάνσεις και διαθέτει χαμηλή μόχλευση”, δήλωσε για τα αποτελέσματα τριμήνου η Αγγλική Φράγκου.

Σημειώνεται ότι πρόσφατα η Navios Containers προχώρησε σε έκδοση νέων μετοχών αξίας 50 εκατομμυρίων δολαρίων, στο πλαίσιο των σχεδίων της για επέκταση του στόλου της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!