Κυριακή, 21 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Φουρλής: 5-7 νέα city-ΙΚΕΑ σε Ελλάδα και Βουλγαρία
[MonoNews]: Φουρλής: 5-7 νέα city-ΙΚΕΑ σε Ελλάδα και Βουλγαρία

[MonoNews]: Φουρλής: 5-7 νέα city-ΙΚΕΑ σε Ελλάδα και Βουλγαρία

Το concept των μικρότερων ΙΚΕΑ, έκτασης έως 5.000 τ.μ. πρόκειται να αναπτύξει σε Ελλάδα και Βουλγαρία ο όμιλος Φουρλή, με 5-7 νέα καταστήματα τα επόμενα 5 χρόνια. Ήδη όπως τόνισε στην τηλεδιάσκεψη των αποτελεσμάτων του ομίλου που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο, έχουν εντοπιστεί οι πρώτες τρεις τοποθεσίες.

Επίσης ο όμιλος Fourlis ετοιμάζει μέσα στο 2019 δύο νέα ΙΚΕΑ pick up points, σε Καλαμάτα και Λεμεσσό.

Το concept των μικρότερων ΙΚΕΑ έρχεται από τη διεθνή εταιρεία που επιδιώκει να διεισδύσει με καταστήματα από 5.000 τ.μ έως 10.000 τ.μ.στα κέντρα των πόλεων και στις μικρότερες πόλεις, όταν τα καταστήματά της σήμερα είναι άνω των 25.000 τ.μ.

H IKEA όπως ανακοίνωσε πρόσφατα επαναπροσδιορίζει τη στρατηγική της κ

αι πλέον θα επικεντρωθεί στα καταστήματα της πόλης στις τριάντα μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου. Η επέκταση με μικρότερα καταστήματα σημαίνει ταυτόχρονα αύξηση των παραδόσεων στο σπίτι και του e-commerce. Η Φουρλής προετοιμάζεται και γι αυτό επενδύοντας στο κέντρο διανομής και στις πλατφόρμες ηλεκτρονικών πωλήσεων.

To πρώτο city store της ΙΚΕΑ θα ανοίξει τον Απρίλιο στο Μανχάτταν και το επόμενο στο Παρίσι στις 6 Μαϊου, ενώ ο στόχος είναι να ανοίξουν συνολικά 30 νέα μικρά ΙΚΕΑ την επόμενη τριετία.

Συνολικά σήμερα τα καταστήματα ΙΚΕΑ είναι 427 σε 52 χώρες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!