Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 4 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
8 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Forthnet: Πόσα χρήματα γλίτωσε από το διαζύγιο με τη Super League
[MonoNews]: Forthnet: Πόσα χρήματα γλίτωσε από το διαζύγιο με τη Super League

[MonoNews]: Forthnet: Πόσα χρήματα γλίτωσε από το διαζύγιο με τη Super League

Ανακοίνωση σχετικά με τον τρόπο που η διακοπή της σύμβασης για την κεντρική διαχείρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Super League αναμένεται να επηρεάσει τα οικονομικά αποτελέσματά της εξέδωσε η Forthnet.

Αναλυτικά, η Fothnet αναφέρει:

«O πρόωρος τερματισμός των συμβάσεων κεντρικής διαχείρισης (ΣΚΔ) με τον Συνεταιρισμό της SuperLeague αφορά την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 και τα 15 από τα 16 μέλη της (εκτός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ)

Καθώς η αγωνιστική περίοδος 2017-2018 διεξάγεται χωρίς καμία απολύτως αλλαγή, δεν αναμένεται να επηρεάσει τα οικονομικά αποτελέσματα του Ομίλου, τουλάχιστον για το πρώτο εξάμηνο του έτους 2018.

Το συμβατικό τίμημα των ΣΚΔ για τις 15 ΠΑΕ για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, από το οποίο αποδεσμεύθηκε η Εταιρεία ανέρχεται σε €37.597.285.

Η επίπτωση του πρόωρου τερματισμού των ΣΚΔ στη συνδρομητική βάση και, συνεπώς, στα οικονομικά αποτελέσματα του Ομίλου δεν μπορεί να προβλεφθεί ασφαλώς λόγω (i) του μικτού περιεχομένου των καναλιών NOVASPORTS, τα οποία περιλαμβάνουν περισσότερα του ενός τηλεοπτικά προϊόντα, όπως π.χ. τα δικαιώματα αποκλειστικής μετάδοσης της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης μπάσκετ της EUROLEAGUE, (ii) των συνδυαστικών υπηρεσιών συνδρομητικής τηλεόρασης και τηλεπικοινωνιών που προσφέρονται στους συνδρομητές μας και (iii) της μη διακριτής παρακολούθησης και αποτύπωσης στις ετήσιες και περιοδικές ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις της Εταιρείας των εσόδων που προέρχονται από την ως άνω συνεργασία.

Σχετικώς παραπέμπουμε στη σημείωση 8 (Κύκλος Εργασιών) των πλέον πρόσφατων δημοσιευμένων ενδιάμεσων ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων της Εταιρείας για την περίοδο που έληξε στις 30.06.2017.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!