Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Folli Follie: Το «καυτό» παρασκήνιο πίσω από το άδειασμα και την παραίτηση του Παναγιώτη Αλεξάκη
[MonoNews]: Folli Follie: Το «καυτό» παρασκήνιο πίσω από το άδειασμα και την παραίτηση του Παναγιώτη Αλεξάκη

[MonoNews]: Folli Follie: Το «καυτό» παρασκήνιο πίσω από το άδειασμα και την παραίτηση του Παναγιώτη Αλεξάκη

Έντονο παρασκήνιο, «γαρνιρισμένο» με προσωπικές ίντριγκες και αντιθέσεις που διαμορφώνουν περίεργες ισορροπίες στη διοικητική πυραμίδα της «αμαρτωλής» Folli Follie κρύβει η παραίτηση Αλεξάκη . Η οποία, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, δεν ήταν μια «βελούδινη», ή έστω… «κλασική», αποχώρηση αλλά ένα «άδειασμα» του από το διοικητικό συμβούλιο και το νευραλγικό πόστο που κατείχε ως πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου.

Μετά από εννέα μήνες παρουσίας στη διοίκηση των Folli Follie, ο πρώην πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Παναγιώτης Αλεξάκης βρέθηκε χθες σε μια αναπόφευκτη επιλογή η οποία δεν ήταν άλλη από το «να περάσει την πύλη της εξόδου». Αποτελεί κοινό μυστικό ότι ως πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου, ο Παναγιώτης Αλεξάκης είχε στόχο να παραμείνει στη Folli Follie μέχρις ότου να ολοκληρωθείη έκθεση της PWC για την πραγματική οικονομική αποτύπωση των στοιχείων της Folli. Ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν έτσι…

Η σύγκληση του χθεσινού ΔΣ της εταιρείας, που εξακολουθεί να είναι συμφερόντων της οικογένειας Κουτσολιούτσου, έκρυβε εκπλήξεις. Εκπλήξεις, τις οποίες ανέλαβε να ανακοινώσει, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, ο Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης, μέλος του ΔΣ αλλά και υπεύθυνος της Επιτροπής Στελεχών και Αποδοχών. Εκείνος λοιπόν ανακοίνωσε ότι η Επιτροπή Ελέγχου θα αποκτήσει νέο πρόεδρο ο οποίος είναι ο Χαράλαμπος Κύρκος, πρώην τραπεζικό στέλεχος ο οποίος μπαίνει επίσης και στο ΔΣ.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες και μπροστά στο άγαρμπο άδειασμα, ο Παναγιώτης Αλεξάκης δεν είχε άλλη επιλογή από εκείνη της παραίτησης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!