Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Εθνική Τράπεζα: Στις 26 Ιουλίου το νέο ΔΣ και πιθανόν ο νέος CEO
[MonoNews]: Εθνική Τράπεζα: Στις 26 Ιουλίου το νέο ΔΣ και πιθανόν ο νέος CEO

[MonoNews]: Εθνική Τράπεζα: Στις 26 Ιουλίου το νέο ΔΣ και πιθανόν ο νέος CEO

Παύλος Μυλωνάς

Σε εκλογή νέου Διοικητικού της Συμβουλίου αναμένεται να προχωρήσει η Εθνική Τράπεζα, στην Τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την 26η Ιουλίου 2018. Παράλληλα η ΓΣ θα αποφασίσει για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με παράλληλο reverse split.

Πληροφορίες αναφέρουν πως έως εκείνη την ημέρα θα έχει οριστεί και ο νέος CEO της Εθνικής Τράπεζας ο οποίος, τουλάχιστον προς το παρόν, εκτιμάται πως θα είναι ο Παύλος Μυλωνάς.

Η Τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία», οδός Βασιλέως Γεωργίου Α’ αρ. 1, Πλατεία Συντάγματος.

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Τροποποίηση του Καταστατικού της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος Α.Ε., σύμφωνα με τις αλλαγές στο ισχύον νομοθετικό πλαίσιο.

2. (i) Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά €0,90 λόγω κεφαλαιοποίησης ισόποσου μέρους του ειδικού αποθεματικού της Τράπεζας, και ταυτόχρονα (ii) Αύξηση της ονομαστικής αξίας εκάστης κοινής ονομαστικής μετά ψήφου μετοχής της Τράπεζας και μείωση του συνολικού αριθμού αυτών με συνένωση των εν λόγω μετοχών (reverse split). Τροποποίηση του άρθρου 4 του Καταστατικού της Τράπεζας. Παροχή εξουσιοδοτήσεων.

3. Υποβολή προς έγκριση της Έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου για τις Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις της Τράπεζας και του Ομίλου, που αφορούν στην εταιρική χρήση 2017 (1.1.2017 – 31.12.2017), καθώς και υποβολή της αντίστοιχης Έκθεσης των Ελεγκτών.

4. Υποβολή προς έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της Τράπεζας και του Ομίλου για την εταιρική χρήση 2017 (1.1.2017 – 31.12.2017).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!