Σάββατο, 20 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Εθνική Τράπεζα: Συνέχεια διοικητικών αλλαγών στον όμιλο-Ποια είναι τα νέα πρόσωπα σε κρίσιμες θέσεις
[MonoNews]: Εθνική Τράπεζα: Συνέχεια διοικητικών αλλαγών στον όμιλο-Ποια είναι τα νέα πρόσωπα σε κρίσιμες θέσεις

[MonoNews]: Εθνική Τράπεζα: Συνέχεια διοικητικών αλλαγών στον όμιλο-Ποια είναι τα νέα πρόσωπα σε κρίσιμες θέσεις

Συνέχεια στην πολιτική των διοικητικών αλλαγών στον όμιλο της Εθνικής Τράπεζας, που πραγματοποιεί ο CEO της ΕΤΕ κ. Παύλος Μυλωνάς, αποτελεί η τοποθέτηση του Αντρέα Λιάκου στη θέση του διευθυντή προσωπικού στην Εθνική Ασφαλιστική, που αποτελεί τη μεγαλύτερη θυγατρική του ομίλου.

Η αλλαγή προσώπου στην κρίσιμη θέση της διεύθυνσης προσωπικού της Εθνικής Ασφαλιστικής με την πρόσληψη στελέχους από την αγορά, αποτελεί τη δεύτερη αλλαγή σε αντίστοιχη θέση που πραγματοποιεί η διοίκηση του ομίλου της ΕΤΕ. Είχε προηγηθεί η τοποθέτηση της κ. Εύη Χατζηιωάννου στη διεύθυνση ανθρώπινου δυναμικού στην Εθνική τράπεζα με τη μετακίνησή της από τον ιδιωτικό τομέα και συγκεκριμένα τον όμιλο Barilla.

Ο Ανδρέας Λιάκος προέρχεται από την Avon και διαθέτει μακρά εμπειρία σε θέματα αναδιαρθρώσεων επιχειρήσεων. Η ένταξή του στην Εθνική Ασφαλιστική έρχεται σε μια κρίσιμη περίοδο ενόψει της έναρξης της διαδικασίας πώλησης της εταιρείας, που αναμένεται να ξεκινήσει εντός του έτους.

Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων) και κάτοχος MBA από το ALBA. Ως φοιτητής συμμετείχε σε summer internships στο Marketing με την Unilever και τη Lannen Tehtaat OY στη Φινλανδία, και μετά την αποφοίτησή του απασχολήθηκε στο συμβουλευτικό κλάδο στο HR. Συνέχισε στην Procter & Gamble Hellas στις Πωλήσεις και μετά στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέσεις αυξανόμενης ευθύνης στο Recruiting, Learning & Development, Compensation & Benefits, HR Policies.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!