Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Επιβεβαίωση του mononews για τον Νίκο Καραμούζη
[MonoNews]: Επιβεβαίωση του mononews για τον Νίκο Καραμούζη

[MonoNews]: Επιβεβαίωση του mononews για τον Νίκο Καραμούζη

Οι φήμες στις τελευταίες ώρες οργιάζουν. Τόσο πολύ που ο πρόεδρος  της Eurobank Νίκος Καραμούζης αναγκάστηκε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter (στις 09,30 το πρωί της Τρίτης) να διαψεύσει οποιαδήποτε μετακίνηση του από την Eurobank σε άλλη τράπεζα (προφανώς εννοεί την Τράπεζα Πειραιώς) . Όμως το mononews ήδη από τις 6 Σεπτεμβρίου μετά από συνομιλία που είχε με τον ίδιο τον Νίκο Καραμούζη είχε γράψει ότι ο ίδιος παραμένει στην Eurobank και δεν επιθυμεί να αποχωρήσει από την θέση του προέδρου της μεγάλης τράπεζας.

Διαβάστε το δημοσίευμα του mononews.gr στις 6 Σεπτεμβρίου του 2016.

Το Σάββατο το βράδυ σε ένα τραπέζι επιχειρηματιών θεωρούσαν βέβαιο ότι ο Νίκος Καραμούζης φεύγει από την Eurobank για την Πειραιώς. Και τούτο διότι εδώ και πολλούς μήνες η Πειραιώς δεν έχει CEO κάτι που πρέπει να γίνει το αργότερο μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Ο ίδιος ο 63χρονος τραπεζίτης και καθηγητής Πανεπιστημίου όμως δεν φαίνεται διατεθειμένος να αποχωριστεί την Eurobank. Το mononews.gr συνομίλησε αργά  χθες το απόγευμα με άνθρωπο που γνωρίζει άριστα τις σκέψεις του προέδρου της Eurobank.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!