Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
14 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
10 °C 0 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 17ο Διεθνές Forum της Navigator
[MonoNews]: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 17ο Διεθνές Forum της Navigator

[MonoNews]: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 17ο Διεθνές Forum της Navigator

Το Διεθνές Forum της NavigatorShippingConsultants διοργανώθηκε για 17η συνεχή χρονιά και απέδειξε ότι αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους θεσμούς στον χώρο της ναυτιλίας.

Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017 στο πλωτό μουσείο HELLAS LIBERTY, το 17o “NAVIGATOR 2017”“TheShippingDecisionMakersForum” τίμησαν με την παρουσία τους 500 και πλέον υψηλόβαθμα στελέχη της ναυτιλίας, Πρέσβεις από 20 χώρες, στελέχη του τραπεζικού κλάδου, εκπρόσωποι σημαντικών ναυτιλιακών οργανισμών, καθηγητές πανεπιστημίων, καθώς και εκπρόσωποι από το σύνολο του ναυτιλιακού τύπου.

κ. Δανάη Μπεζαντάκου, Διευθύνουσα Σύμβουλος, NAVIGATOR SHIPPING CONSULTANTS

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Navigator, Δανάη Μπεζαντάκου, καλωσόρισε τους συμμετέχοντες λέγοντας πως το φετινό Forum είναι ιδιαίτερα σημαντικό καθώς επιστρέφει στον Πειραιά και λαμβάνει χώρα στο ιστορικής σημασίας HELLAS LIBERTY.

Capt. Δημήτρης Μπεζαντάκος, Πρόεδρος, NAVIGATOR SHIPPING CONSULTANTS

Ο Capt. Δημήτρης Μπεζαντάκος, Πρόεδρος της εταιρίας, στην εναρκτήρια ομιλία του υπογράμμισε πως είναι χρέος των Ελλήνων να μεταφέρουμε στους μαθητές, στους σπουδαστές και στα Διεθνή Fora τη σημασία της ναυτιλίας και να την υπερασπιζόμαστε με σθένος χωρίς σκοπιμότητες και να της αποδίδουμε το σεβασμό που της αξίζει. Επίσης πρότεινε με συνεργασία των IMO, INTERTANKO, BIMCO, INTERCARGO & European Owners Association,να δημιουργηθεί ένας νέος οργανισμός ο οποίος θα μεσολαβεί μεταξύ P & I Clubs-πλοιοκτητών και των κρατών-ιδιωτών που έχουν απαιτήσεις από το πλοίο σε περίπτωση οποιασδήποτε ζημιάς σε τρίτους ώστε να μπορεί να επεμβαίνει για να αποφεύγονται υπέρμετρες και συχνά αδικαιολόγητες καθυστερήσεις και έξοδα για το πλοίο, ταλαιπωρία για τα πληρώματα και απαξίωση ή καταστροφή των φορτίων που μεταφέρονται.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!