Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [MonoNews]: Επιμένει ο Δανέλλης: Το ΚΙΝΑΛ πρέπει να στηρίξει την κυβέρνηση
[MonoNews]: Επιμένει ο Δανέλλης: Το ΚΙΝΑΛ πρέπει να στηρίξει την κυβέρνηση

[MonoNews]: Επιμένει ο Δανέλλης: Το ΚΙΝΑΛ πρέπει να στηρίξει την κυβέρνηση

Σπύρος Δανέλλης

Δεύτερος γύρος εξηγήσεων από τον βουλευτή του Ποταμιού, Σπύρο Δανέλλη, ο οποίος χθες δήλωσε ότι το Ποτάμι θα μπορούσε να βάλει πλάτη στην κυβέρνηση, αν αποχωρούσαν οι ΑΝΕΛ. Η χθεσινή δήλωσή του προκάλεσε την οργή του ΚΙΝΑΛ και ακολούθησε το «άδειασμα» από τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Σήμερα, ο βουλευτής επανήλθε και μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε: «Έχω πάντα το θάρρος της γνώμης μου και λέω καιρό τώρα ότι δεν είναι παραγωγικό να κρατήσουμε εμείς αυτό που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πει, όπως το μνημόνιο – αντιμνημόνιο, μας τελειώνουν – δε μας τελειώνουν, κτλ. Είναι τραγικό να υιοθετούμε αυτήν τη διχαστική λογική».

Πρόσθεσε, πάντως, ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δε με εκφράζει, αλλά λέω ότι σε προοδευτικές πρωτοβουλίες που έχει λάβει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς, παρά να στηρίζουμε».

Ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν πρόκειται «για προοίμιο προσχώρησής μου στον ΣΥΡΙΖΑ».

Ο ίδιος συνέχισε: «Θεωρώ ότι η προοδευτική αντιπολίτευση, το ΚΙΝΑΛ, σε μια κρίσιμη περίοδο -αφού λέμε ότι η συγκυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ είναι παρά φύση- σε μια κρίσιμη συγκυρία, όπως αυτή που βρισκόμαστε, θα πρέπει να στηρίξει την κυβέρνηση, στη βάση ενός συγκροτημένου κυβερνητικού πλαισίου».

Ξεκαθαρίζοντας ότι η άποψη αυτή είναι προσωπική και δεν εκφράζει το σύνολο των βουλευτών του κόμματός του, ο Σπύρος Δανέλλης ερωτηθείς αν θα προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε ότι «βεβαίως και απόλυτα θα παραμείνω στο Ποτάμι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!