Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
20 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
20 °C 0 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Οι επενδυτές αναζητούν στρατηγικές για να αντιμετωπίσουν την εποχή Τραμπ
[MonoNews]: Οι επενδυτές αναζητούν στρατηγικές για να αντιμετωπίσουν την εποχή Τραμπ

[MonoNews]: Οι επενδυτές αναζητούν στρατηγικές για να αντιμετωπίσουν την εποχή Τραμπ

Businessman working on tablet with INVESTOR on a screen

Οι επενδυτές στις αμερικανικές αγορές είναι αντιμέτωποι με την ισχυρότερη οικονομία εδώ και χρόνια και την πιο ασταθή πολιτική. Μερικοί αγκαλιάζουν την πρόκληση της συμφιλίωσης των δύο.

Για τον Jason Evans του hedge fund NineAlpha Capital LP, η απάντηση είναι να κατανοήσουμε τις βραχυπρόθεσμες ευκαιρίες. Στην William Blair & Co., που επιβλέπει περισσότερα από 61 δισεκατομμύρια δολάρια, ο Brian Singer χρησιμοποιεί τη θεωρία των παιγνίων για να διαχωρίσει το σήμα από τον θόρυβο. Και ο Jim Vogel, ένας βετεράνος της αγοράς στην FTN Financial, αντλεί διδάγματα από την πρόσφατη ιστορία και διατηρεί το βλέμμα του σταθερά στην Fed.

Αυτή τη στιγμή, οι περισσότεροι επενδυτές επικεντρώνονται στην οικονομική ανάπτυξη των ΗΠΑ που προχωράει και στην ανοδική πορεία των εταιρικών κερδών, με τα γεγονότα στην Ουάσινγκτον να περνούν σε δεύτερη μοίρα. Η μεταβλητότητα των χρηματοπιστωτικών αγορών είναι χαμηλή και η ζήτηση για αμερικανικά assets είναι ισχυρή. Ο δείκτης του δολαρίου της Fed έχει αυξηθεί περισσότερο από 9% από το χαμηλό του 2018, τα επιτόκια των ομολόγων βρίσκονται σε μεγάλο βαθμό υπό έλεγχο εν όψει της μεγάλης αύξησης της προσφοράς και ο δείκτης S&P 500 είναι κοντά στοιστορικό ρεκόρ.

Ωστόσο, κάποιοι ανησυχούν ότι αυτή η ψυχραιμία απλώς αυξάνει τις πιθανότητες αιφνιδιασμού σε ένα περιβάλλον όπου ένα προεδρικό tweet, κυβερνητικές ατάκες ή πρόοδος στην έρευνα του ειδικού εισαγγελέα θα μπορούσε να ανατρέψει τις προσδοκίες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!