Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [MonoNews]: Εμπόδια και στη νέα (τρίτη) διάσκεψη του ΣτΕ
[MonoNews]: Εμπόδια και στη νέα (τρίτη) διάσκεψη του ΣτΕ

[MonoNews]: Εμπόδια και στη νέα (τρίτη) διάσκεψη του ΣτΕ

Σε επιπλέον σκοπέλους σκοντάφτει η σημερινή – προγραμματισμένη για τις 5:00 το απόγευμα – Διάσκεψη της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικράτειας καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, εις εκ των δύο αναπληρωματικών μελών, ο σύμβουλος Δημήτρης Αλεξανδρής, εξαιτίας ατυχήματος (έχει σπάσει το πόδι του), δεν έχει παρακολουθήσει την εκδίκαση της υποθεσης σε καμία απο τις Διασκέψεις μέχρι σήμερα, γεγονός που καθιστά αδύνατη την οποία αναπλήρωση. Αυτό σημαίνει ότι απομένει μόνο ένα αναπληρωματικό μέλος.

Η πληροφορία έρχεται να εντείνει το θόλο τοπίο μετα τη δημοσιοποίηση του σοβαρού προβλήματος υγείας (έμφραγμα) του συμβούλου Αριστόβουλου Βώρου αλλα και την εντολή για Πειθαρχικο – και Ποινικο έλεγχο σε βάρους ανώτατου δικαστικού απο τον υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο.

Ο έλεγχος (για μηνύματα προσωπικού περιεχομένου που αφήνουν υπόνοιες περί εύνοιας γυναίκας δικαστή σε διαγωνισμό) δεν συνιστά κώλυμα για τον δικαστικό, ουδείς όμως γνωρίζει τις προθέσεις του. Αν πάντως τεθεί θέμα αναπλήρωσης και δεύτερου μέλους, είναι πιθανή η επ’ αόριστον αναβολή της Διάσκεψης , και στην έσχατη περίιπτωση, η επανεκκίνησή της από το μηδέν, με νέα σύνθεση.

Η αμέσως προηγούμενη Διάσκεψη, την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, διεκόπη χωρίς ωστόσο να καταλήξει σε απόφαση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!