Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Για τις 25 Ιουλίου μεταφέρεται η «μάχη» για τη διαδοχή στον κατασκευαστικό όμιλο
[MonoNews]: ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Για τις 25 Ιουλίου μεταφέρεται η «μάχη» για τη διαδοχή στον κατασκευαστικό όμιλο

[MonoNews]: ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Για τις 25 Ιουλίου μεταφέρεται η «μάχη» για τη διαδοχή στον κατασκευαστικό όμιλο

Η διοίκηση της ΕΛΛΑΚΤΩΡ. Δημήτρης Καλλιτσάντσης, Αναστάσης Καλλιτσάντσης, Δημήτρης Κούτρας, Λεωνίδας Μπόμπολας.

Θετική εμφανίζεται και η πλευρά των αδελφών Δημήτριου και Αναστάσιου Καλλιτσάντση στην πρόταση για αναβολή της ΓΣ των μετόχων της ΕΛΛΑΚΤΩΡ, προτείνοντας όπως και η πλευρά του Λεωνίδα Μπόμπολα να αναβληθεί για την 25η Ιουλίου, όπως αναφέρουν μέσω ανακοίνωσης της PEMANOARO LTD.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Δημήτριου και Αναστάσιου Καλλιτσάντση:

Λάβαμε γνώση διαφόρων αιτημάτων μετόχων της ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΕ στην οποία κατέχουμε σημαντικό ποσοστό μετοχών με κύριο αίτημα να αναβληθεί η Τακτική Γενική Συνέλευση της 29ης Ιουνίου 2018, ώστε να υπάρξει επαρκής χρόνος για την ενημέρωσή τους.

Σεβόμενοι την επιθυμία των μετόχων, θα προτείνουμε την αναβολή της συζήτησης και λήψης απόφασης επί του συνόλου των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, για την 25η Ιουλίου 2018.

Η ανακοίνωση του Λεωνίδα Μπόμπολα

«Λάβαμε γνώση διαφόρων αιτημάτων μετόχων της ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΕ στην οποία κατέχω σημαντικό ποσοστό μετοχών με κύριο αίτημα να αναβληθεί η Τακτική Γενική Συνέλευση της 29ης Ιουνίου 2018, ώστε να υπάρξει επαρκής χρόνος για την ενημέρωσή τους.

Σεβόμενος την επιθυμία των μετόχων, θα προτείνω την αναβολή της συζήτησης και λήψης απόφασης επί του συνόλου των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, για την 25η Ιουλίου 2018″.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!