Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
9 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
6 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Έλενα Κουντουρά και Γιάννης Κούστας χτύπησαν το «καμπανάκι» της Wall Street
[MonoNews]: Έλενα Κουντουρά και Γιάννης Κούστας χτύπησαν το «καμπανάκι» της Wall Street

[MonoNews]: Έλενα Κουντουρά και Γιάννης Κούστας χτύπησαν το «καμπανάκι» της Wall Street

Η υπουργός Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά και ο Δρ. Γιάννης Κούστας , CEO της DANAOS CORP (NYSE:DAC), χτύπησαν το «Closing Bell», το καμπανάκι λήξης των εργασιών του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο του 20ού Ετήσιου Capital Link Invest in Greece Forum, το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, σε συνεργασία με την Capital Link, διοργάνωσαν ειδική εκδήλωση προς τιμήν της Ελλάδος, την «Ημέρα Ελλάδος στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης».

Συγκεκριμένα την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018, το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης παρέθεσε επίσημη δεξίωση προς τιμήν της ελληνικής αποστολής, των ναυτιλιακών εταιρειών ελληνικών συμφερόντων που είναι εισηγμένες στο NYSE και των εταιρειών που συμμετείχαν στο Συνέδριο.

Το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης ανήρτησε την ελληνική σημαία στην Wall Street και εξέδωσε ειδικά αναμνηστικά μετάλλια προς τιμήν της ημέρας.

Η φετινή «Ημέρα Ελλάδος στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης» πραγματοποιήθηκε με την παρουσία Υπουργών και στελεχών ναυτιλιακών εταιρειών εισηγμένων στο Χρηματιστήριο Νέας Υόρκης, καθώς και εταιριών που συμμετείχαν στο 20o Annual Capital Link Invest in Greece Forum, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την προηγούμενη ημέρα.

Η Υπουργός Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά και ο Δρ. Γιάννης Κούστας , CEO της DANAOS CORP (NYSE:DAC), χτύπησαν το «Closing Bell», το καμπανάκι της λήξης των εργασιών της Τρίτης 11 Δεκεμβρίου 2018 του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης πλαισιωμένοι από τους κκ. Χάρη Κοσμάτο και Απόστολο Τσιτσιράκη της TSAKOS ENERGY NAVIGAΤION (NYSE: TNP), τον κ. Εμίλιο Κυριακού, CΙΤΙ Country Officer Greece & Cyprus, τoν Γενικό Πρόξενο της Ελλάδος στη Νέα Υόρκη Δρ. Κωνσταντίνο Κούτρα, τον κ. Νικόλαο Μπορνόζη, Πρόεδρο της Capital Link και την κυρία Όλγα Μπορνόζη, Managing Director της Capital Link.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!