Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
25 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
25 °C 3 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Ελεύθερος ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μαρινόπουλος
[MonoNews]: Ελεύθερος ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μαρινόπουλος

[MonoNews]: Ελεύθερος ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μαρινόπουλος

Ελεύθερος αφέθηκε πριν από λίγα λεπτά ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μαρινόπουλος μετά από σχετική απόφαση. Δικαστής έκρινε ότι η κράτηση του ήταν μη νόμιμη.

Οπως αποκάλυψε το mononews από τις 17,30 ο επιχειρηματίας οδηγήθηκε το απόγευμα στο ΑΤ Συνταγματος. Και τούτο διότι στο Ειρηνοδίκειο όπου εκδικαζόταν η υπόθεση της αντιδικίας του επιχειρηματία Καρυπίδη και της οικογένειας , ο Δημήτρης Μαρινόπουλος του Λεωνίδα δεν προσήλθε για να δώσει όρκο για τα περιουσιακά του στοιχεία, με αποτέλεσμα ο Ειρηνοδίκης να διατάξει την άμεση σύλληψή του. Η οικογένεια του κ. Μαρινόπουλου ήταν βασικός μέτοχoς των σουπερ μάρκετ Μαρινόπουλος έως πριν από 2 χρόνια.

Σύμφωνα με το άρθρο 864 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, στην περίπτωση που μία εκ των δύο πλευρών δεν προσέλθει στο Ειρηνοδικείο για να δώσει όρκο για τα περιουσιακά της στοιχεία, τότε ο Ειρηνοδίκης υποχρεούται να εκδώσει ένταλμα κράτησης. Όπερ και εγένετο.

Σύμφωνα με πηγές της πλευράς του επιχειρηματία, επρόκειτο για μια τυπική υπόθεση καθώς η άρνηση του επιχειρηματία να παράσχει όρκο εδράζεται στο γεγονός ότι έχει ασκηθεί έφεση επί της πρωτόδικης απόφασης, για την οποία βαρύνεται ως μέλος του ΔΣ της Μαρινόπουλος ΑΕΒΕΓΕ.

Όλα ξεκίνησαν τον Μάρτιο του 2014, όταν η εταιρεία του Θεόδωρου Καρυπίδη προχώρησε στην αγορά της αλυσίδας σουπερμάρκετ «Αρβανιτίδης», η οποία είχε ένα δίκτυο 149 καταστημάτων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!