Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [MonoNews]: Εκτός παιδικών σταθμών παιδιά πυρόπληκτων
[MonoNews]: Εκτός παιδικών σταθμών παιδιά πυρόπληκτων

[MonoNews]: Εκτός παιδικών σταθμών παιδιά πυρόπληκτων

Εκτός παιδικών σταθμών θα μείνουν τα παιδιά πυρόπληκτων της Αττικής πέντε βδομάδες μετά τις φονικές πυρκαγιές. Όπως καταγγέλλει μέσα από την τηλεόραση του ΣKAΪ η βουλευτής του ΚΚΕ Διαμάντω Μανωλάκου: «Τα παιδιά πυρόπληκτων από τη Ραφήνα και τη Νέα Μάκρη αποκλείστηκαν από τους παιδικούς σταθμούς, ή τους ζητάνε ακόμα και τροφεία».

Η βουλευτής του ΚΚΕ, ανέφερε μάλιστα ότι έχουν αποκλειστεί συνολικά 67.000 παιδιά, καθώς ζευγάρια δεν υπέβαλαν αίτηση γιατί δεν πληρούσαν τα κριτήρια.

Συγκεκριμένα, οικογένειες πυρόπληκτων ενημερώνονται ότι τα παιδιά τους δεν γίνονται δεκτά στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς του δήμου Μαραθώνα με την αιτιολογία ότι δεν υπάρχουν θέσεις, ενώ άλλες οικογένειες, που έχουν χάσει τα πάντα και που μπορεί ακόμα να μην έχουν πάρει καν το έκτακτο επίδομα, καλούνται να πληρώσουν τροφεία για να γίνουν δεκτά τα παιδιά τους σε παιδικό σταθμό του δήμου Μαραθώνα.

Η Επιτροπή Πυρόπληκτων και το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου – Ανατολικής Αττικής διοργανώνουν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το δήμο Νέας Μάκρης – Μαραθώνα τη Δευτέρα στις 11 π.μ.

Σημειώνεται η λειτουργία των παιδικών σταθμών ξεκινά τη Δευτέρα, με αποτέλεσμα πολλές οικογένειες να βρίσκονται «στον αέρα».

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το γραφείο του Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη (video)
Στιγμή συγκίνησης για τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Κόρινθο
Το σκεπτικό του βουλεύματος Φλώρου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!