Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Έκπληξη για Τράπεζα Πειραιώς το όνομα του νέου CEO. Όλες οι κρίσιμες λεπτομέρειες
[MonoNews]: Έκπληξη για Τράπεζα Πειραιώς το όνομα του νέου CEO. Όλες οι κρίσιμες λεπτομέρειες

[MonoNews]: Έκπληξη για Τράπεζα Πειραιώς το όνομα του νέου CEO. Όλες οι κρίσιμες λεπτομέρειες

Το τιμόνι της Τράπεζας Πειραιώς θα αναλάβει υψηλόβαθμο τραπεζικό στέλεχος, με μακρά εμπειρία και δοκιμασμένο σε κρίσεις. Η διάδοχη κατάσταση στη μεγαλύτερη τράπεζα της χώρας ετοιμάζεται με απόλυτη μυστικότητα. Μάλιστα το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης εγκρίνει την τοποθέτηση του νέου CEO, ο οποίος πληροί όλες τις αυστηρές προϋποθέσεις του νόμου.  Εξάλλου την περασμένη Δευτέρα στη συνάντηση Δραγασάκη- Τσακαλώτου- Στουρνάρα, εκτός από τα θέματα της διαπραγμάτευσης για το χρέος συζητήθηκε και το θέμα της Τράπεζας Πειραιώς. Στη συνάντηση αναφέρθηκαν συγκεκριμένα ονόματα, ένα εκ των οποίων κυριάρχησε στο οποίο συμφωνούν και οι μέτοχοι της τράπεζας.

Το όνομα του Έλληνα τραπεζίτη, περιλαμβάνεται και στη short list της γερμανικής εταιρείας EGON ZEHNDER, που είναι ο σύμβουλος της Πειραιώς στη συγκεκριμένη διαδικασία.

Ωστόσο, ουδείς γνωρίζει μέχρι στιγμής, αν το προγραμματισμένο για σήμερα ΔΣ της Τράπεζας Πειραιώς, θα συνεδριάσει τελικά και κυρίως αν θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.

Την ίδια ώρα, πηγές προσκείμενες στην ηγετική ομάδα της Πειραιώς τηρούν σιγήν ιχθύος και αποφεύγουν το οποιοδήποτε σχόλιο αναφορικά με την τοποθέτηση του νέου διευθύνοντος συμβούλου.

Τραπεζικοί κύκλοι δε, αποδίδουν την κωλυσιεργία στην ανακοίνωση του ονόματος στα δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου, εξ αιτίας των οποίων –όπως λένε- «καίγονται» υποψηφιότητες και ενδιαφερόμενοι αποσύρονται.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!