Τρίτη, 21 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Έφεση υιών Αγγελόπουλου: Επιμένουν να οριστεί δικαστικός συμπαραστάτης στον πατέρα τους, Κωνσταντίνο
[MonoNews]: Έφεση υιών Αγγελόπουλου: Επιμένουν να οριστεί δικαστικός συμπαραστάτης στον πατέρα τους, Κωνσταντίνο

[MonoNews]: Έφεση υιών Αγγελόπουλου: Επιμένουν να οριστεί δικαστικός συμπαραστάτης στον πατέρα τους, Κωνσταντίνο

Σε ένα γραφείο του 7ου ορόφου του Εφετείου Αθηνών «γράφτηκαν» τα 60 λεπτά που θα κρίνουν τα χέρια που θα κρατούν στο εξής τα «ηνία» της μικρής αυτοκρατορίας του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου.

Για μία ώρα, ο 74χρονος βιομήχανος βρέθηκε, το μεσημέρι της Δευτέρας, ενώπιον της εφέτη που θα έχει τον τελευταίο λόγο για τον ορισμό ή όχι δικαστικού συμπαραστάτη στη διοίκηση των επιχειρήσεων του. Χωρίς παρόντες δικηγόρους, χωρίς αντιδίκους –τους γιους του δηλαδή που ανέμεναν στο διάδρομο-, έξω από την κλειστή πόρτα του γραφείου, χωρίς νοσοκόμο ή τους άνδρες της ασφάλειας του που τον βοηθούν στις μετακινήσεις του.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος μόνος απέναντι στη δικαστή του. Να δέχεται και να απαντά σε ερωτήσεις. Απλές αλλά κρίσιμες για να καταδείξουν τη νοητική του υγεία.

Ηταν το τετ-α-τετ, που, εν πολλοίς, θα κρίνει την προσφυγή των παιδιών του βιομηχάνου.

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος ζητούν από το Εφετείο να ακυρωθεί η πρόσφατη απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου που έκρινε τον πατέρα τους νοητικά υγιή και ικανό να συνεχίσει να λαμβάνει αποφάσεις και να διοικεί τις εταιρείες του, απορρίπτοντας το δικό τους αίτημα για ορισμό δικαστικού συμπαραστάτη.

Οπως ακριβώς και πριν από ένα χρόνο στο Πρωτοδικείο (στην κεκλεισμένων των θυρών συζήτηση του αιτήματος των παιδιών του βιομηχάνου), έτσι και χθες, στο Εφετείο, πατέρας και γιοι δεν αντάλλαξαν ούτε «καλημέρα».

Αμφότερες οι πλευρές επέλεξαν να εμφανιστούν αυτοπροσώπως στο Μονομελές Εφετείο, το οποίο συνεδρίασε κεκλεισμένων των θυρών, σε γραφείο του 7ου ορόφου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!