Σάββατο, 29 Απριλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [MonoNews]: Αιχμηρή δήλωση από Αδαμίδη (ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ): Η εταιρία θα αντιμετωπίσει μισθοδοτικό πρόβλημα και φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ
[MonoNews]: Αιχμηρή δήλωση από Αδαμίδη (ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ): Η εταιρία θα αντιμετωπίσει μισθοδοτικό πρόβλημα και φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ

[MonoNews]: Αιχμηρή δήλωση από Αδαμίδη (ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ): Η εταιρία θα αντιμετωπίσει μισθοδοτικό πρόβλημα και φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ

ΔΕΗ

Τώρα που ήλθαν στην εξουσία τα βλέπουν αλλά δυστυχώς είναι αργά. Προ 2 ετών έλεγαν στον κόσμο μην πληρώνετε ΕΝΦΙΑ, διόδια κλπ. Αλλά τώρα ήλθε το πλήρωμα του χρόνου και εταιρίες όπως η ΔΕΗ βρίσκονται στα πρόθυρα της κατάρρευσης.  Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης, απέδωσε ευθύνες στην κυβέρνηση, γιατί, όλο το προηγούμενο διάστημα «έκλεινε το μάτι στους κακοπληρωτές» και ενίσχυε με την πολιτική της το κίνημα «Δεν Πληρώνω». «Τον Ιούνιο η ΔΕΗ θα αντιμετωπίσει πρόβλημα και στην μισθοδοσία εξ αιτίας των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει» καταγγέλλει ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης.

Η διοίκηση της ΔΕΗ έχει ανοιχτούς λογαριασμούς σχεδόν με όλους τους εργολάβους και τους προμηθευτές, με τους διαχειριστές μεταφοράς και διανομής και τους παραγωγούς Ανανεώσιμων Πηγών.

Τους οφείλει περί του 1,7 δισεκ. ευρώ ενώ οι τράπεζες για να την δανείσουν χρειάζονται εγγυήσεις από τις εισπράξεων των λογαριασμών των καταναλωτών.

Πηγή skai.gr

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!