Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Ε.Κ: Παράταση μιας ημέρας για την τοποθέτηση της Folli Follie
[MonoNews]: Ε.Κ: Παράταση μιας ημέρας για την τοποθέτηση της Folli Follie

[MonoNews]: Ε.Κ: Παράταση μιας ημέρας για την τοποθέτηση της Folli Follie

Δημήτρης, Καίτη και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος

Παράταση μίας ημέρας φέρεται να ζήτησε από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς η Folli Follie , ώστε να αποστείλει το σχετικό υπόμνημα που προβλέπεται στο πλαίσιο του δικαιώματος ακρόασης που η εποπτική αρχή απηύθυνε προ εβδομάδος στην εισηγμένη εταιρεία.

Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, η παράταση έγινε δεκτή από την Κεφαλαιαγορά και, κατόπιν τούτου, η σχετική προθεσμία της FFG μετατίθεται για την ερχόμενη Δευτέρα.

Σύμφωνα με νομικούς κύκλους, ωστόσο, δεν υφίσταται λόγος παράτασης, αφού εάν η εταιρεία ήταν σε θέση να απαντήσει στα ερωτήματα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, θα το είχε πράξει εγκαίρως και όχι δύο μήνες μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης από την περίφημη πλέον πρώτη έκθεση του fund QCM.

Πανομοιότυπη είναι και η άποψη εκπροσώπων της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς οι οποίοι πιστεύουν πως η προθεσμία που «τρέχει» για την εισηγμένη εταιρεία εντάσσεται στο πλαίσιο του σχετικού νόμου, ωστόσο δεν αναμένεται να αλλάξει το τοπίο.

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αναμένει τις απαντήσεις της εισηγμένης εταιρείας την ερχόμενη Δευτέρα, προκειμένου -εάν αυτές δεν ληφθούν τελικά ή κριθούν ανεπαρκείς- να ενεργοποιήσει τις διαδικασίες που προβλέπει ο Νόμος 4443: Διοικητικές κυρώσεις και παραπομπή της υπόθεσης στον εισαγγελέα, με την κατηγορία χειραγώγησης της αγοράς μέσω διασποράς πλαστών ειδήσεων και παραπλάνησης του επενδυτικού κοινού.

Γιατί εξαφανίστηκαν οι 30 χώρες της Folli Follie;
Folli Follie: Σε νέα μέγγενη ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος – Αποζημιώσεις θα ζητήσουν οι ομολογιούχοι
Υπόθεση Folli Follie: Ευθύνες στην Ecovis καταλογίζει εμμέσως το υπουργείο Οικονομικών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!