Κυριακή, 21 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Οι δισεκατομμυριούχοι αδελφοί που τα βάζουν με τους κολοσσούς των videogames
[MonoNews]: Οι δισεκατομμυριούχοι αδελφοί που τα βάζουν με τους κολοσσούς των videogames

[MonoNews]: Οι δισεκατομμυριούχοι αδελφοί που τα βάζουν με τους κολοσσούς των videogames

Σχεδόν πριν από δύο δεκαετίες, σε μια απομακρυσμένη ρωσική πόλη που είναιπερισσότερο γνωστή για το βούτυρο και τα υφάσματά της, δύο αδέρφια μοιράζονταν ένα υπνοδωμάτιο και έναν υπολογιστή Pentium 100 τον οποίοχρησιμοποίησαν για να δημιουργήσουν το πρώτο τους παιχνίδι.

Η Wall Street θέλει ένα κομμάτι από αυτό που έχουν χτίσει έκτοτε.

Η Playrix έχει συναντηθεί με μερικές από τις μεγαλύτερες τράπεζες «και επισκέφθηκε τους ουρανοξύστες τους», δήλωσε ο Dmitry Bukhman, 34 ετών, αναφερόμενος σε συναντήσεις με στελέχη της Goldman Sachs Group και της Bank of America. Για την ώρα, όμως, «είμαστε αφοσιωμένη στην ανάπτυξη της επιχείρησης».

Ο ίδιος και ο Igor Bukhman, 37 ετών, είναι οι εγκέφαλοςι πίσω από την Playrix Holding, της δημιουργού δημοφιλών παιχνιδιών παρόμοιων με το Candy Crush, συμπεριλαμβανομένων των Fishdom και Gardenscapes, με περισσότερους από 30 εκατομμύρια καθημερινούς χρήστες από την Κίνα μέχρι τις ΗΠΑ και ετήσιες πωλήσεις ύψους 1,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με την Newzoo. Αυτό καθιστά την εταιρεία έναν από τους 10 κορυφαίους προγραμματιστές εφαρμογών σε iOS και Google Play απόπλευράς εσόδων, όπως δείχνουν τα στοιχεία της ερευνητικής εταιρείας AppAnnie, τοποθετώντας την Playrix στο ίδιο επίπεδο με την Tencent Holdings, την NetEase Inc. και την Activision Blizzard Inc.

Σήμερα, κάθε αδελφός αξίζει περίπου 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τον δείκτη Bloomberg Billionaires.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!