Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
0 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
0 °C 0 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Τα δύο αδέλφια που έγιναν δισεκατομμυριούχοι παρέχοντας ασφάλεια στον κυβερνοχώρο
[MonoNews]: Τα δύο αδέλφια που έγιναν δισεκατομμυριούχοι παρέχοντας ασφάλεια στον κυβερνοχώρο

[MonoNews]: Τα δύο αδέλφια που έγιναν δισεκατομμυριούχοι παρέχοντας ασφάλεια στον κυβερνοχώρο

Ken Xie, Πρόεδρος και CEO Fortinet Inc.

Η ανάγκη προστασίας και ασφάλειας στον κυβερνοχώρο έφερε σημαντικά κέρδη στον Ken και τον Michael Xie.

Τα δύο αδέλφια από την Κίνα έχουν γίνει δισεκατομμυριούχοι από τα ποσοστά που κατέχουν στην Fortinet, μία εταιρεία της Silicon Valley, που δραστηριοποιείται στα λογισμικά ασφαλείας δικτύων, την οποία ίδρυσαν πριν από δύο δεκαετίες, σύμφωνα με τα στοιχεία του δείκτη Bloomberg Billionaires.

Μετά από τις υψηλού επιπέδου παραβιάσεις δεδομένων και τις επιθέσεις κακόβουλων προγραμμάτων, η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο έχει εξελιχθεί σε μια σημαντική προτεραιότητα για τις εταιρείες. Έτσι, οι επιχειρήσεις που παρέχουν ασφάλειεα στον κυβερνοχώρο, όπως οι Fortinet και Palo Alto Networks Inc., επωφελήθηκαν από τις εταιρείες που αναγκάζονται να αναβαθμίσουν τις υποδομές τους, και είναι πλέον απειλή για τους πιο εδραιωμένους παρόχους λογισμικού δικτύου όπως η Cisco Systems Inc. και η Juniper Networks Inc.

«Ήταν μία από τις καινοτόμες εταιρείες για προϊόντα της επόμενης γενιάς, οι οποίες εξέτασαν περισσότερο τον κυβερνοχώρο», δήλωσε ο Mandeep Singh, ανώτερος αναλυτής τεχνολογίας στο Bloomberg Intelligence. «Είναι μια κατακερματισμένη αγορά, έτσι υπάρχει αρκετός χώρος για έναν παίκτη που επιθυμεί να ισχυροποιήσει τη θέση του.»

Η αγορά λογισμικού στον κυβερνοχώρο αναμένεται να αυξάνεται κατά 10% ετησίως έως το 2023, σύμφωνα με την ερευνητική εταιρεία MarketsandMarkets. Η Fortinet, ωστόσο, ξεπερνάει την απόδοση αυτή, καθώς το 2018 τα έσοδα της αυξήθηκαν κατά 20%, φτάνοντας στα 1,8 δισ. δολάρια, σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!