Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [MonoNews]: Τη δημαρχία Κηφισιάς διεκδικεί η σύζυγος Βούτση, Αγγελική Παπάζογλου
[MonoNews]: Τη δημαρχία Κηφισιάς διεκδικεί η σύζυγος Βούτση, Αγγελική Παπάζογλου

[MonoNews]: Τη δημαρχία Κηφισιάς διεκδικεί η σύζυγος Βούτση, Αγγελική Παπάζογλου

Η Αγγελική Παπάζογλου, σύζυγος του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, ετοιμάζεται να διεκδικήσει τη δημαρχία στην Κηφισιά με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. Ο νεοσύστατος δημοτικός συνδυασμός «Κοινωνία Παρούσα» δημοσιοποίησε την ιδρυτική του διακήρυξη και παρουσίασε τις θέσεις και τις αρχές του καλώντας τους πολίτες να στηρίξουν την προσπάθεια.

Η κ. Παπάζογλου είναι της γενιάς του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, με τον οποίο είναι στενοί φίλοι, ενώ γνωρίστηκε με τον σύζυγό της όταν ήταν υπεύθυνος από την Πολιτική Γραμματεία για τη Νεολαία του Συνασπισμού.

«Ήταν μόλις 22 ετών και εγώ 44. Έχουμε πολύ καλή σχέση και έχουμε δύο μικρά παιδιά, ενώ από τον πρώτο μου γάμο έχω και τον μεγάλο μου γιο. Η Αγγελική υπήρξε στέλεχος του υπουργείου Εσωτερικών, στη Γενική Γραμματεία Ισότητας Φύλων. Ήταν εξέχον στέλεχος της Νεολαίας του Συνασπισμού, φίλη με τον Αλέξη, τη Δούρου, τον Παππά και άλλα γνωστά σήμερα πρόσωπα» ανέφερε ο κ. Βούτσης σε συνέντευξή του.

Η επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού θα γίνει την Κυριακή 17 Μαρτίου στις 11:00 στην αίθουσα «Β. Γκατσόπουλος» στο Δημαρχείο Κηφισιάς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!