Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [MonoNews]: Οι διευκρινήσεις του εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνου για το σπίτι που νοικιάζει ο Αλ. Τσίπρας στο Σούνιο
[MonoNews]: Οι διευκρινήσεις του εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνου για το σπίτι που νοικιάζει ο Αλ. Τσίπρας στο Σούνιο

[MonoNews]: Οι διευκρινήσεις του εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνου για το σπίτι που νοικιάζει ο Αλ. Τσίπρας στο Σούνιο

Διευκρινήσεις για το σπίτι που νοικιάζει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο Σούνιο έσπευσε να δώσει ο Θανάσης Μαρτίνος, με αφορμή δημοσίευμα στην ηλεκτρονική εφημερίδα «Δημότης Ανατολικής Αττικής».

Ο εφοπλιστής και ιδιοκτήτης ακινήτων Θανάσης Μαρτίνος διαψεύδει ότι η βίλα που νοικιάζει ο πρωθυπουργός είναι 2.000 περίπου τ.μ. σε οικόπεδο 16 στρεμμάτων. Όπως σημειώνει με επιστολή του προς την ηλεκτρονική εφημερίδα, η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε είναι μιας βίλας που εκμισθώνει άλλο άτομο εφοπλιστής και ότι το σπίτι που νοικιάζει ο πρωθυπουργός είναι 250 τ.μ., χτισμένο το 1965, απλό, χωρίς ιδιαίτερες πολυτέλειες.

Η επιστολή:

«Κύριε Κοντογεώργο,

Στην έγκριτη εφημερίδα/site της περιοχής μας αναδημοσιεύεται ανάρτηση σχετικά με τη βίλλα ιδιοκτησίας μου όπου δήθεν φιλοξενείται ο Πρωθυπουργός, κύριος Αλέξης Τσίπρας.

Η εικονιζόμενη (λάθος) βίλλα στο δημοσίευμα σας ανήκει στον εφοπλιστή, κ. Διαμαντίδη. Είναι όντως πολυτελής, 2.000 περίπου τ.μ. σε οικόπεδο 16 στρεμμάτων. Βρίσκεται στα Λεγραινά.

Για να έχετε πλήρη ενημέρωση του θέματος σας στέλνω διευκρινιστικές σημειώσεις:

1) Το σπίτι που υπομισθώνει η οικογένεια του Πρωθυπουργού, κ. Αλέξη Τσίπρα, βρίσκεται στο Σούνιο και ανήκει όντως στην οικογένειά μου.

2) Είναι μισθωμένο εδώ και 20 έτη στον κ. Κωνσταντίνο Γιώτη, ιδιοκτήτη της εταιρείας DHΙ. Η μίσθωση είναι μακροχρόνια και λήγει στις 10/3/2024.

3) Η εταιρεία DHI του κυρίου Κωνσταντίνου Γιώτη υπομισθώνει το σπίτι σε μέλος της οικογενείας του Πρωθυπουργού, κυρίου Αλέξη Τσίπρα, για τους τρεις καλοκαιρινούς μήνες, καθώς έχει δικαίωμα υπομίσθωσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!