Τρίτη, 23 Μαΐου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
25 °C 4 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
23 °C 10 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Διαγωνισμός Καινοτομίας από την APIVITA – Υποτροφία στο «Βιοεπιχειρείν» το έπαθλο
[MonoNews]: Διαγωνισμός Καινοτομίας από την APIVITA – Υποτροφία στο «Βιοεπιχειρείν» το έπαθλο

[MonoNews]: Διαγωνισμός Καινοτομίας από την APIVITA – Υποτροφία στο «Βιοεπιχειρείν» το έπαθλο

Διαγωνισμό Καινοτομίας, με τίτλο «Life Innovation», προκηρύσσουν η APIVITA σε συνεργασία με το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Βιοεπιχειρείν», στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Καινοτομίας (16-21 Απριλίου).

Ο Διαγωνισμός Καινοτομίας «Life Innovation» αφορά την κατάθεση μίας καινοτόμου ιδέας σε τρεις εναλλακτικές θεματικές ενότητες: 1) Καινοτόμο Καλλυντικό Προϊόν, 2) Καινοτόμο Διατροφικό Προϊόν, 3) Καινοτόμο Συμπλήρωμα Διατροφής και θα προσφέρει σε έναν τυχερό/η Υποτροφία στο πρωτοποριακό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών «Βιοεπιχειρείν», που έχει σχεδιαστεί από το Τμήμα Βιοχημείας & Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και το Ινστιτούτο Βιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας και Βιοτεχνολογίας του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών. Περισσότερα για το ΔΠΜΣ «Βιοεπιχειρείν» μπορείτε να δείτε εδώ .

Στον Διαγωνισμό έχουν δικαίωμα συμμετοχής: Πτυχιούχοι Σχολών Επιστημών Υγείας, ΘετικώνΕπιστημών, Γεωπονικών Επιστημών, Πολυτεχνικών Σχολών και άλλων Τμημάτων των Πανεπιστημίων της ημεδαπής ή αναγνωρισμένων ομοταγών Ιδρυμάτων της αλλοδαπής καθώς και πτυχιούχοι Τμημάτων Α.Τ.Ε.Ι. συναφούς γνωστικού αντικειμένου.

Η αξιολόγηση των προτάσεων θα πραγματοποιηθεί από Επιτροπή Αξιολόγησης αποτελούμενη από εκπροσώπους των παρακάτω φορέων:

  • Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών
  • Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
  • APIVITA

Η διαδικασία αξιολόγησης των αιτήσεων συμμετοχής με τις προτάσεις που θα υποβληθούν θα διενεργηθεί σε τρείς (3) φάσεις:

  1. Στην Α’ Φάση οι υποψήφιοι υποβάλλουν την Πρόταση τους και μια Σύντομη Περιγραφή της μέσα από μια ειδική φόρμα υποβολής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!