Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
12 °C 14 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
10 °C 5 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Cosmote History: Το προσωπικό (και πετυχημένο) στοίχημα του Μιχάλη Τσαμάζ
[MonoNews]: Cosmote History: Το προσωπικό (και πετυχημένο) στοίχημα του Μιχάλη Τσαμάζ

[MonoNews]: Cosmote History: Το προσωπικό (και πετυχημένο) στοίχημα του Μιχάλη Τσαμάζ

Αποτέλεσε προσωπικό στοίχημα του προέδρου και διευθύνοντος του ΟΤΕ, Μιχάλη Τσαμάζ, και σήμερα θεωρείται πετυχημένη πρωτοβουλία. Ο λόγος για το COSMOTE HISTORY, το κανάλι που έχει κερδίσει την προτίμηση των συνδρομητών της Cosmote TV (δημοφιλέστερο στην κατηγορία του) ενώ συμβάλλει στην ανάδειξη του ιστορικού και πολιτισμικού πλούτου της χώρας.

Όπως σημείωσε ο κ. Τσαμάζ, κατά την παρουσίαση του νέου προγράμματος που θα φιλοξενήσει το COSMOTE HISTORY, «το κανάλι αυτό ξεκίνησε το 2013, χρονιά δύσκολη για τη χώρα, ως ένα όραμα να προβάλουμε μια άλλη Ελλάδα, αντίδοτο στην απαισιοδοξία, να μας θυμίζει από που ερχόμαστε και πόσα είμαστε ικανοί να κάνουμε».

Φέτος το εν λόγω κανάλι θα φιλοξενήσει περισσότερες από 40 νέες πρωτότυπες εκπομπές ντοκιμαντέρ, αλλά και συμπαραγωγές, ενώ από τις 14 Φεβρουαρίου θα μεταδίδεται σε υψηλή ευκρίνεια.

Σύμφωνα με τον κ. Τσαμάζ «στην πράξη το εγχείρημα αποδείχθηκε δύσκολο, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την εύρεση περιεχομένου όπως και την παραγωγή πρωτογενούς υλικού». Ο επικεφαλής του ΟΤΕ δήλωσε ότι συγκινείται κάθε φορά που βλέπει τη δουλειά που έχει γίνει, ενώ δεν παρέλειψε να προσθέσει ότι κάποια περίοδο ήταν ο μόνος που το πίστευε.

Στα σχέδια του ΟΤΕ είναι το περιεχόμενο του COSMOTE HISTORY να διατεθεί για τις εκπαιδευτικές ή ψυχαγωγικές ανάγκες των μαθητών στα σχολεία. «Όραμά μας είναι το COSMOTE HISTORY να γίνει η παρακαταθήκη του Ομίλου ΟΤΕ για τις επόμενες γενιές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!