Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
0 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
0 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [MonoNews]: CNBC: Πόνος και φόβος στην Ελλάδα ακόμη και χωρίς μνημόνια
[MonoNews]: CNBC: Πόνος και φόβος στην Ελλάδα ακόμη και χωρίς μνημόνια

[MonoNews]: CNBC: Πόνος και φόβος στην Ελλάδα ακόμη και χωρίς μνημόνια

Τίτλοι τέλους έχουν πέσει για τη μνημονιακή περίοδο της Ελλάδας από τον περασμένο Αύγουστο, αυτό, ωστόσο, δε φαίνεται να έχει σημάνει σημαντικές αλλαγές στις ζωές των Ελλήνων, σύμφωνα με το αμερικανικό CNBC .

Με σημερινό δημοσίευμά του, με τίτλο «Η κρίση συνεχίζει να σκορπά πόνο και φόβο στους δρόμους της Αθήνας», το CNBC αποκαλύπτει το αναζωπυρωμένο παγκόσμιο ενδιαφέρον για την Ελλάδα και τις εξελίξεις στη χώρα μας, ειδικά λόγω της παρούσας προεκλογικής περιόδου.

Η οικονομική κρίση παραμένει δυναμικά παρούσα, όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα, εξακολουθώντας να πλήττει τις ελπίδες και τα όνειρα των ανθρώπων που ζουν σε αυτή τη χώρα. Η κοινωνική και οικονομική αναστάτωση υφίσταται για σχεδόν μια δεκαετία, ως αποτέλεσμα της κακοδιαχείρισης χρόνων, συνδυαστικά με την πελατειακή πολιτική, που είχε καθιερωθεί στην Ελλάδα για πολλά χρόνια πριν προκύψει η κρίση.

Το δημοσίευμα φιλοξενεί τη δήλωση του 23χρονου φοιτητή, Σταύρου Δημόπουλου, που ανέφερε χαρακτηριστικά «Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η κρίση υπάρχει. Είναι κάτι περισσότερο από μια οικονομική κρίση, είναι μια κρίση αξιών… Δε νομίζω ότι είναι καλύτερα τώρα… είναι πραγματικά μια αγχωτική περίοδος για την Ελλάδα».

Ο υπερβάλλων δανεισμός, από πολλές ελληνικές κυβερνήσεις, που ξεπέρασε τις δυνάμεις της χώρας άνοιξε το κουτί της Πανδώρας, δημιουργώντας ένα τεράστιο δημόσιο χρέος. με τον τρόπο αυτό, το 2010, οι διεθνείς επενδυτές της Ελλάδας σταμάτησαν να τη χρηματοδοτούν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!