Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [MonoNews]: Το χρηματιστήριο μετοχών του ΣΥΡΙΖΑ. Νικητές και ηττημένοι από το συνέδριο
[MonoNews]: Το χρηματιστήριο μετοχών του ΣΥΡΙΖΑ. Νικητές και ηττημένοι από το συνέδριο

[MonoNews]: Το χρηματιστήριο μετοχών του ΣΥΡΙΖΑ. Νικητές και ηττημένοι από το συνέδριο

Τα ποσοστά Τσαουσέσκου που συγκέντρωσε ο Αλέξης Τσίπρας στην ψηφοφορία για την (επ)ανεκλογή του μπορεί να επιβεβαιώνουν την κυριαρχία του στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο η σειρά εκλογής των στελεχών στην Κεντρική Επιτροπή δυσκολεύει πάρα πολύ τις κινήσεις του ενόψει των αλλαγών που θέλει να κάνει στην κυβέρνησή του. Η πρωτιά του Ευκλείδη Τσακαλώτου δείχνει ότι η βάση του ΣΥΡΙΖΑ νιώθει ασφάλεια με την παραμονή του στο υπουργείο Οικονομικών και ότι τον εμπιστεύεται απολύτως στη διαδικασία των διαπραγματεύσεων με τους εταίρους.

Η μαζική σταυροδοσία στο πρόσωπο του κ. Φίλη επιβεβαιώνει ότι η συντριπτική πλειονότητα των μελών του ΣΥΡΙΖΑ τάσσεται αναφανδόν υπέρ των κινήσεων που έκανε ο υπουργός Παιδείας στα ζητήματα των θρησκευτικών και των σχέσεων με την Εκκλησία. Η επιλογή αυτή δυσκολεύει παρά πολύ τον κ. Τσίπρα, ο οποίος θέλει να αποκατασταθούν πλήρως οι σχέσεις του με τον κ. Ιερώνυμο. Οπότε, η μόνη περίπτωση να μετακινηθεί από το συγκεκριμένο υπουργείο ο κ. Φίλης, είναι να αναβαθμιστεί σε κάποιο κορυφαίο υπουργείο, όπως αυτό των Εσωτερικών.

Οι 1157 ψήφοι που συγκέντρωσε ο Πάνος Σκουρλέτης και μάλιστα με μια ομιλία αρκούντως επιθετική κατά των ιδιωτικοποιήσεων και ιδίως αυτής της ΔΕΗ δημιουργεί ένα επιπρόσθετο πρόβλημα στον πρωθυπουργό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!