Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
14 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [MonoNews]: Χάος στη Μύκονο: «Λουκέτο» στη Διεύθυνση Πολεοδομίας, σε αργία για δεύτερη φορά ο πολεοδόμος του νησιού!
[MonoNews]: Χάος στη Μύκονο: «Λουκέτο» στη Διεύθυνση Πολεοδομίας, σε αργία για δεύτερη φορά ο πολεοδόμος του νησιού!

[MonoNews]: Χάος στη Μύκονο: «Λουκέτο» στη Διεύθυνση Πολεοδομίας, σε αργία για δεύτερη φορά ο πολεοδόμος του νησιού!

Τα νέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης τάραξαν την ηρεμία των υπαλλήλων της πολεοδομίας της Σύρου. Μια «καυτή πατάτα» που ακούει στο όνομα Μύκονος, βρέθηκε ξαφνικά εδώ και λίγες ημέρες στα χέρια τους, καθώς οι Αρχές αποφάσισαν να βάλουν «λουκέτο» στην «αμαρτωλή» υπηρεσία Δόμησης του νησιού των ανέμων. Την ίδια ώρα, ο πρωταγωνιστής ενός σήριαλ με άρωμα διαφθοράς και παραλογισμού, ο προϊστάμενος της υπηρεσίας Δόμησης Μυκόνου, κ. Αντώνης Καστορίνης, τίθεται για δεύτερη φορά σε αργία!

Στα τέλη του Απριλίου του 2016 το νησί η Μύκονος σειόταν από την είδηση της σύλληψης του κ. Καστορίνη, του προϊσταμένου της υπηρεσίας Δόμησης. Ο κ. Καστορίνης συνελήφθη με της κατηγορίες της παράβασης καθήκοντος κατ΄εξακολούθηση και της ψευδής βεβαίωση. Και αυτό καθώς φερόταν να έχει εκδώσει έγγραφο, βάσει του οποίου δινόταν συνέχιση παράνομων εργασιών σε τμήμα αυθαίρετης νεοαναγειρόμενης οικοδομής, την ώρα που από το προηγούμενο καλοκαίρι ίσχυε απόφαση διακοπής κάθε εργασίας.

Τρεις μήνες αργότερα, ο κ. Καστορίνης βρισκόταν και πάλι στη θέση του. Το πειθαρχικό της υπηρεσίας τον είχε δικαιώσει για τις κινήσεις του, αν και η δίκη του εκκρεμούσε, καθώς είχε προγραμματιστεί για τον Ιανουάριο. Η επιστροφή του προκάλεσε συζητήσεις μεταξύ των κατοίκων, ωστόσο είχε την στήριξη της Δημοτικής Αρχής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!