Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [MonoNews]: Η Αυλωνίτου προσπάθησε να ανασκευάσει τις «π@@ρίες»: «Δεν με αντιπροσωπεύουν τέτοιες εκφράσεις ως πολιτικό και ως άνθρωπο»
[MonoNews]: Η Αυλωνίτου προσπάθησε να ανασκευάσει τις «π@@ρίες»: «Δεν με αντιπροσωπεύουν τέτοιες εκφράσεις ως πολιτικό και ως άνθρωπο»

[MonoNews]: Η Αυλωνίτου προσπάθησε να ανασκευάσει τις «π@@ρίες»: «Δεν με αντιπροσωπεύουν τέτοιες εκφράσεις ως πολιτικό και ως άνθρωπο»

Προσπάθεια να ανασκευάσει τις υβριστικές της αναφορές κατά του προέδρου της ΝΔ επιχείρησε μετά την κατακραυγή και τις αντιδράσεις (ακόμα και από τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ) η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου.

Η κ. Αυλωνίτου, μιλώντας στο news247, έκανε λόγο για μια «ατυχής έκφραση» η οποία όπως ανέφερε, δεν την αντιπροσωπεύει «ούτε ως πολιτικό, ούτε ως άνθρωπο».

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα να πω ότι η συγκεκριμένη έκφραση ήταν ατυχής και ότι δεν με αντιπροσωπεύει σε καμία περίπτωση ούτε ως πολιτικό ούτε ως άνθρωπο. Προφανώς και δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί», ανέφερε.

«Ωστόσο, η ουσία του θέματος δεν αλλάζει. Θα μπορούσα φυσικά να χρησιμοποιήσω άλλη έκφραση όπως ανοησίες ή πράγμα που δεν στέκουν επιστημονικά γιατί πράγματι ο κ. Μητσοτάκης είπε πράγματα για τις φωτιές που δεν μπορούν να σταθούν», συνέχισε η βουλευτής, η οποία εξέφρασε την λύπη της καθώς λόγω της έκφρασης «π@@@ριες», «δεν σταθήκαμε στην ουσία του πράγματος έτσι όπως θέλησε να την εκφράσω».

Παράλληλα, η κ. Αυλωνίτου επιχείρησε να συμψηφίσει τις υβριστικές της αναφορές με τα όσα έχουν ακουστεί για τον Αλέξη Τσίπρα στο παρελθόν. «Για τον Πρωθυπουργό πάντως έχουν επιλεγεί στο παρελθόν πολύ πιο βαριές εκφράσεις και λέξεις», ανέφερε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!