Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 13 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
10 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Attica Stores: Σήμερα κρίνεται η «μάχη» για το πακέτο του 35,7% – Ποιο είναι το μεγάλο φαβορί
[MonoNews]: Attica Stores: Σήμερα κρίνεται η «μάχη» για το πακέτο του 35,7% – Ποιο είναι το μεγάλο φαβορί

[MonoNews]: Attica Stores: Σήμερα κρίνεται η «μάχη» για το πακέτο του 35,7% – Ποιο είναι το μεγάλο φαβορί

Σε «μάχη για δυο» αναμένεται να εξελιχθεί ο πλειστηριασμός για την πώληση του 35,7% των Attica Stores που ξεκινάει –εκτός απροόπτου- σήμερα στις 10:00 και θα ολοκληρωθεί το αργότερο στις 16:00 το απόγευμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, δυο είναι τα σχήματα που θα διεκδικήσουν δυναμικά την απόκτηση του ποσοστού των attica stores, που ανήκει στην Folli Follie και έχει ενεχυριαστεί στις πιστώτριες τράπεζες: η πλευρά των βασικών μετόχων των attica, (Κ. Λαμπρόπουλος, Κ. Τσουβελεκάκης και Αλ. Σγουμπόπουλος), η οποία θεωρείται και το μεγάλο φαβορί και εξέφρασε από την πρώτη στιγμή το έντονο ενδιαφέρον της, και μια βρετανική εταιρεία.

Η συμμετοχή της Εθνικής Τράπεζας, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο τρίτος υποψήφιος που δήλωσε συμμετοχή στον πλειστηριασμό –καταθέτοντας τα χρήματα που ζητούσε ο συμβολαιογράφος ως εγγύηση- είναι περισσότερο τυπική παρά ουσιαστική.

Πηγές που παρακολουθούν από πολύ κοντά την υπόθεσης θεωρούν πως η Εθνική έλαβε μέρος ως επισπεύδων του πλειστηριασμού, προκειμένου να αποκτήσει το ποσοστό στην περίπτωση που δεν βρεθεί άλλος αγοραστής. Για αυτό και θεωρούν πως η στάση που θα τηρήσει θα είναι περισσότερο παθητική, -και δεν πρόκειται να κάνει «χτυπήματα» που θα αυξήσουν το τίμημα, μιας και τα παραπάνω χρήματα, μετά την κάλυψη του ενεχύρου θα καταλήξουν στο ταμείο της Folli Follie.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!