Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης: Το νέο Δ.Σ. της εταιρίας – Παραμένει δ/νων σύμβουλος ο Πολυχρόνης Γριβέας
[MonoNews]: Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης: Το νέο Δ.Σ. της εταιρίας – Παραμένει δ/νων σύμβουλος ο Πολυχρόνης Γριβέας

[MonoNews]: Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης: Το νέο Δ.Σ. της εταιρίας – Παραμένει δ/νων σύμβουλος ο Πολυχρόνης Γριβέας

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας “Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης ΑΞΕ” μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας πώλησης της εταιρίας από την Εθνική Τράπεζα , στην εταιρία Τουρκο-αραβικών συμφερόντων Jermyn Street Real Estate Fund IV, έναντι 400 εκατ.ευρώ. Σημειώνεται ότι στο νέο δ.σ. παραμένει ως αντιπρόεδρος και δ/νων σύμβουλος ο κ.Πολυχρόνης Γριβέας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι υπάλληλοι του ξενοδοχειακού συγκροτήματος βρίσκονται σε αναβρασμό καθώς, στις αρχές του Νοεμβρίου 2016, σε συνάντηση των νέων ιδιοκτητών με τον πρόεδρο των υπαλλήλων κ.Π.Κούκο, τους ανακοινώθηκε η πρόθεση τους να πραγματοποιήσουν εθελούσια έξοδο για τους υπαλλήλους αορίστου χρόνου αλλά και να αναστείλουν τη λειτουργία του συγκροτήματος για δυο χρόνια προκειμένου να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εργασίες ανακατασκευής των ξενοδοχείων και του περιβάλλοντος χώρου.

Οπως ανακοινώθηκε από την “Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης ΑΞΕ” το διοικητικό συμβούλιο έκανε δεκτές τις παραιτήσεις των κυρίων: Συγγελίδη Ιωάννη, Ανεξάρτητου Μη εκτελεστικού μέλους, Κυριακόπουλου Ιωάννη, Μη εκτελεστικού μέλους, Φράγκου Γεωργίου, Μη εκτελεστικού μέλους, Σταθόπουλου Μιλτιάδη, Μη εκτελεστικού μέλους, Καρυτινού Αριστοτέλη, Μη εκτελεστικού μέλους, Δημόπουλου Δημητρίου, Μη εκτελεστικού μέλους, Μυλωνά Παύλου, Μη εκτελεστικού μέλους και Κοντοφάκα Δημητρίου, Μη εκτελεστικού μέλους.

Ετσι το νέο διοικητικό συμβούλιο που προέκυψε βάσει αποφάσεων Δ.Σ., ανάσυγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:

 Grivalia: Προχωρά στην αγορά τριών ακινήτων από θυγατρική της Eurobank

ΔΙΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο κι όμως ελληνικό! Καθηγητές του ΑΠΘ έστησαν παιδικά πάρτι με κονδύλια για ερευνητικά προγράμματα, ύψους 100.000 ευρώ

 Α. Ανδρεάδης: Πυλώνας του ελληνικού τουρισμού η βιώσιμη ανάπτυξη

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!