Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 7 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
10 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [MonoNews]: Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος: Τι δηλώνει για το εθνικιστικό βιβλίο-λίβελο εναντίον του
[MonoNews]: Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος: Τι δηλώνει για το εθνικιστικό βιβλίο-λίβελο εναντίον του

[MonoNews]: Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος: Τι δηλώνει για το εθνικιστικό βιβλίο-λίβελο εναντίον του

Το δικό το σχόλιο στο προκλητικό βιβλίο – λίβελο, το οποίο εξέδωσαν εθνικιστικοί κύκλοι της Αλβανίας και στο οποίο παρουσιάζεται ως «διάβολος» έδωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας, Αναστάσιος.

Το βιβλίο-λίβελλος, φέρει τον τίτλο «Διάβολοι με ράσα», ενώ στο εξώφυλλό του έχει την εικόνα του Κοσμά του Αιτωλού και του ίδιου του Αρχιεπίσκοπου Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας, Αναστάσιου. Μάλιστα, δεν φέρει καν υπογραφή εκδοτικού οίκου, ενώ φιλοξενείται στην έκθεση βιβλίου της Αλβανίας, στο περίπτερο «Αγαπώ την Τσαμουριά»!

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος δήλωσε χαρακτηριστικά πως «η αντοχή μου είναι μεγάλη».

«Η επίθεση ξεπέρασε τα όρια της ύβρεως ιερών και οσίων, αλλά δεν έχει περάσει τα όρια της δικής μου αντοχής και αγάπης. Με τέτοια κατασκευάσματα επιχειρείται να υπονομευθεί η θρησκευτική αρμονία. Εμείς αγωνιζόμαστε για την αρμονική συνύπαρξη», ανέφερε.

Η έκδοση του έχει προκαλέσει οργή στους κόλπους της ελληνικής μειονότητας καθώς είναι πλέον εμφανής ο στόχος των ακραίων κύκλων της Αλβανίας να στοχοποιηθεί ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!