Κυριακή, 27 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Με απώλειες 2% οι πρώτες συναλλαγές στη Folli Follie
[MonoNews]: Με απώλειες 2% οι πρώτες συναλλαγές στη Folli Follie

[MonoNews]: Με απώλειες 2% οι πρώτες συναλλαγές στη Folli Follie

Δ. Κουτσολιούτσος

Με ήπια υποχώρηση άνοιξε σήμερα η μετοχή των Folli Follie στο χρηματιστήριο της Αθήνας. Στο πρώτο τέταρτο των συναλλαγών η μετοχή έκανε πράξεις στο επίπεδο των 6,71 ευρώ καταγράφοντας απώλειες της τάξεως του 2,04%.

Λίγo νωρίτερα η προσφορά που είχε εκδηλωθεί απορροφήθηκε σχετικά εύκολα με το «χαρτί» να μαζεύει την αρχική υποχώρηση κατά 4,25%. Σύμφωνα με πληροφορίες όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα ένα σημαντικό κομμάτι της προσφοράς απορροφάται από την HSBC προφανώς για λογαριασμό πελατών της.

Η σημερινή συνεδρίαση είναι η 11η στη σειρά από τις 4 Μαΐου όταν τα Folli Follie χτυπήθηκαν από την έκθεση-ρουκέτα του αμερικανικού fund QSM. Στη διάρκεια αυτών των συνεδριάσεων ο συναλλακτικός όγκος στα Folli Follie αφορά 10,44 εκατ. μετοχές που αντιστοιχούν στο 15,6% της εταιρείας.

Εξ’αυτών το 2,48% έχει αγοραστεί από την Fosun ενώ ποσοστό της τάξεως του 0,4% αφορά αγορές μετοχών που έχουν γίνει από το βασικό μέτοχο Δημήτρη Κουτσολιούτσο και την ίδια την εταιρεία.

Πέραν του συναλλακτικού trading που σαφέστατα είναι μεγάλο, ως τάξη μεγέθους, υπάρχει ένα σεβαστό μετοχικό ποσοστό που έχει απορροφηθεί από τρίτα χαρτοφυλάκια, άγνωστο ποια.

Η ιδιαιτερότητα της σημερινής συνεδρίασης ανάγεται στο γεγονός ότι έρχεται στον απόηχο της χθεσινής αμφισβήτησης που εκδηλώθηκε από την κινεζική Fosun, τους βασικούς μετόχους και την διοικητική πυραμίδα των Folli Follie.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!