Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
14 °C 16 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
10 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [MonoNews]: Αποκάλυψη από Θ.Κιτσάκο: Ο Πετσίτης λειτουργούσε ως εκπρόσωπος του Μαξίμου
[MonoNews]: Αποκάλυψη από Θ.Κιτσάκο: Ο Πετσίτης λειτουργούσε ως εκπρόσωπος του Μαξίμου

[MonoNews]: Αποκάλυψη από Θ.Κιτσάκο: Ο Πετσίτης λειτουργούσε ως εκπρόσωπος του Μαξίμου

Θεόδωρος Κιτσάκος, CEO της ΔΕΠΑ

Παρά τις προσπάθειες του πρωθυπουργού να υποβαθμίσει την υπόθεση Πετσίτη, χτες στη Βουλή, το θέμα αποκτά όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις, καθώς ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΠΑ Θ.Κιτσάκος επιβεβαιώνει με δηλώσεις του ότι ο Μάνος Πετσίτης έκανε επισκέψεις υπηρεσιακού χαρακτήρα στο γραφείο του.

Σε δήλωσή του προς τα Νέα ο κ. Κιτσάκος αναφέρει ότι «δεχόμουν στο γραφείο μου στη Δημόσια Επιχείρηση Παροχής Αερίου επισκέψεις υπηρεσιακού χαρακτήρα από τον Μανώλη Πετσίτη.

«Δεχόμουν στο γραφείο μου επισκέψεις υπηρεσιακού χαρακτήρα από τον κ. Πετσίτη, ο οποίος λειτουργούσε ως εκπρόσωπος υπηρεσιών του Μαξίμου» σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Κιτσάκος μιλώντας στο Liberal, και προσθέτει: «Απ’ ό,τι είχα ακούσει, ο κ. Πετσίτης επισκέπτονταν τη ΔΕΠΑ και επί προηγούμενης διοίκησης του κ. Παλαιογιάννη».

«Της όλης υπόθεσής μου έχει επιληφθεί η Δικαιοσύνη, στη Δικαιοσύνη και μόνο θα κατατεθούν όταν έρθει η ώρα, όσα στοιχεία χρειάζονται» συνεχίζει και καταλήγει στη δήλωσή του προς τα Νέα: «Δηλώνω ότι το τελευταίο διάστημα και σε συνέχεια του δελτίου Τύπου, της συνέντευξης Τύπου, και της συνέντευξης μου σε έντυπο μέσο, έχω στοχοποιηθεί ασύμμετρα και βάναυσα, έχω δεχθεί απειλές για τις οποίες έχω απευθυνθεί στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές, και προτίθεμαι να δρομολογήσω τις δέουσες νομικές ενέργειες».

Το μείζον θέμα έφτασε χθες και στη Βουλή, στη συζήτηση για τη μη περικοπή των συντάξεων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!