Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [MonoNews]: Απέδρασε από τη φυλακή λίγες ημέρες πριν από την αποφυλάκισή του!
[MonoNews]: Απέδρασε από τη φυλακή λίγες ημέρες πριν από την αποφυλάκισή του!

[MonoNews]: Απέδρασε από τη φυλακή λίγες ημέρες πριν από την αποφυλάκισή του!

Ένας 50χρονος Ρουμάνος αποφάσισε να αποδράσει από την ΚΑΥΦ του Κορυδαλλού, όπου κρατείτο σε καθεστώς ημιελεύθερης διαβίωσης και μάλιστα, μόλις λίγες ημέρες πριν από την αποφυλάκισή του! Το απίστευτο περιστατικό κατέγραψαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στην πρωινή καταμέτρηση των κρατούμενων στην Κεντρική Αποθήκη Υλικού των φυλακών.

Ο 50χρονος εξέτιε ποινής φυλάκισης 6 ετών και 8 μηνών για κλοπές και παράνομη είσοδο στη χώρα. Λόγω της μικρής ποινής του και του γεγονότος ότι πληρούσε τις προϋποθέσεις να εκτίσει την ποινή του σε αγροτικές φυλακές (είχε εκτίσει μέρος της ποινής, δεν είχε πειθαρχικό παράπτωμα), ο Ρουμάνος κρατείτο στην ΚΑΥΦ, η οποία ουσιαστικά είναι μία ανεξάρτητη φυλακή, δίπλα στις κεντρικές φυλακές, με ξεχωριστούς θαλάμους και πιο χαλαρά μέτρα φύλαξης ενώ εργαζόταν στο φούρνο. Πολύ συχνά μάλιστα, συνόδευε υπάλληλο των φυλακών στο μοίρασμα του ψωμιού σε νοσοκομεία. Και πάντα επέστρεφε στη φυλακή. Χθες το βράδυ βρισκόταν στο θάλαμό του, στην πρωινή καταμέτρηση των κρατουμένων, ωστόσο, ήταν άφαντος.

Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Δικαιοσύνης, διατάχθηκε πειθαρχική έρευνα από εισαγγελικό λειτουργό προκειμένου να εξεταστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες απέδρασε ο Ρουμάνος καθώς και να αναζητηθούν οι τυχόν πειθαρχικές ευθύνες υπαλλήλων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!