Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [MonoNews]: Απάντηση – καταπέλτης από τις δικαστικές ενώσεις για τα “κίτρινα δημοσιεύματα”
[MonoNews]: Απάντηση – καταπέλτης από τις δικαστικές ενώσεις για τα “κίτρινα δημοσιεύματα”

[MonoNews]: Απάντηση – καταπέλτης από τις δικαστικές ενώσεις για τα “κίτρινα δημοσιεύματα”

Αποτροπιασμός και ανησυχία για την κατάντια στην οποία διολισθαίνουν τα δημόσια ήθη είναι οι κυρίαρχοι χαρακτηρισμοί, που υιοθετούν οι δικαστικές ενώσεις – Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων και Ένωση  Διοικητικών Δικαστών – στην ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφορικά με το ζήτημα της πειθαρχικής έρευνας σε βάρος ανώτατου δικαστικού, ο οποίος μετέχει στην κρίσιμη Διάσκεψη, που διέταξε ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος τη Δευτέρα 17/10.

Με ήδη δύο μέλη μείον από την προγραμματισμένη διάσκεψη της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, λόγω υγείας (ο κ. Αλ. Βώρος λόγω εμφράγματος και ένας εκ των δύο αναπληρωματικών μελών, ο σύμβουλος Δημήτρης Αλεξανδρής, εξαιτίας ατυχήματος – έχει σπάσει το πόδι του), εντείνονται οι φόβοι για ενδεχόμενη επ’ αόριστον αναβολή της διάσκεψης του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες, ειδικά μετά και την πεθαρχική παραπομπή μέλους της Ολομέλειας, που προέκυψε έπειτα από δημοσιεύματα που αφορούσαν σε παράτυπες σχέσεις του μέλους με συνάδελφό του.

Για το εν λόγω θέμα, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων και η Ένωση  Διοικητικών Δικαστών εξέδωσαν από κοινού ανακοίνωση η οποία αναλυτικά, αναφέρει τα εξής:

“Οι δικαστές της χώρας παρακολουθούμε με αποτροπιασμό και εξαιρετική ανησυχία την κατάντια στην οποία διολισθαίνουν τα δημόσια ήθη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!