Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Απ. Βακάκης: Κέρδη 25 εκατ. ευρώ σε δύο συνεδριάσεις. Σημαντική άνοδος για τη Βιοχάλκο
[MonoNews]: Απ. Βακάκης: Κέρδη 25 εκατ. ευρώ σε δύο συνεδριάσεις. Σημαντική άνοδος για τη Βιοχάλκο

[MonoNews]: Απ. Βακάκης: Κέρδη 25 εκατ. ευρώ σε δύο συνεδριάσεις. Σημαντική άνοδος για τη Βιοχάλκο

Αγορά για λίγους παραμένει το Χρηματιστήριο Αθηνών, αφού εκτός από τις τράπεζες και επιλεκτικούς τίτλους της υψηλής κεφαλαιοποίησης, το μεγαλύτερο μέρος του ταμπλό εμφανίζει από ελάχιστη έως μηδενική κινητικότητα.

Παρά το γεγονός ότι ο γενικός δείκτη τιμών παρέμεινε στα χθεσινά επίπεδα, υπήρχαν μετοχές που ξεχώρισαν, όπως οι Βιοχάλκο, Jumbo, ΕΛΠΕ, Γεκ Τέρνα, από την υψηλή κεφαλαιοποίηση, καθώς και οι MIG και Φουρλής από τη μεσαίας.

Μεγάλος νικητής ο Απόστολος Βακάκης της Jumbo, καθώς με βάση  την ψηφιακή πλατφόρμα του mononews.gr, που παρουσιάζει καθημερινά πως διαμορφώνεται η περιουσία των μετόχων των εταιριών που είναι είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αθηνών , η αξία των μετοχών του αυξήθηκε μέσα σε δύο συνεδριάσεις κατά 25 εκατ. ευρώ, δηλαδή 15,6 εκατ. ευρώ στη συνεδρίαση της Τρίτης 18 Οκτωβρίου και κατά 9,4 εκατ. ευρώ στη σημερινή. Σημειώνεται μάλιστα, ότι η μετοχή της Jumbo από τις αρχές του Οκτωβρίου έχει καταγράψει άνοδο 15,50%, αφού στις 3 Οκτωβρίου διαπραγματεύονταν στα 11,10 ευρώ και στη σημερινή συνεδρίαση τερμάτισε στα 12,82 ευρώ.

Σημαντικά κέρδη κατέγραψαν σήμερα στο Χρηματιστήριο Αθηνών και οι δύο βασικοί μέτοχοι της Βιοχάλκο, Ευάγγελος και Νικόλαος Στασινόπουλος, με τους τίτλους που έχουν στην κατοχή τους να ενισχύονται κατά 7,7 εκατ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!