Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Αντώνης Λυμπέρης: Στο «σφυρί» το σπίτι (της Μυκόνου) του εκδότη που νόμιζε οτι έγινε Λάτσης
[MonoNews]: Αντώνης Λυμπέρης: Στο «σφυρί» το σπίτι (της Μυκόνου) του εκδότη που νόμιζε οτι έγινε Λάτσης

[MonoNews]: Αντώνης Λυμπέρης: Στο «σφυρί» το σπίτι (της Μυκόνου) του εκδότη που νόμιζε οτι έγινε Λάτσης

Ενα από τα καλοκαίρια της ευμάρειας της προηγούμενης δεκαετίας 2 μεγάλοι επιχειρηματίες της χώρας περίμεναν υπομονετικά στην ουρά του αεροδρομίου της Μυκόνου, το αεροπλάνο της γραμμής. Μαζί τους και περίπου 100 άτομα που πέρασαν το Σαβατοκύριακο στο νησί των ανέμων. Ξαφνικά άπαντες βλέπουν τον εκδότη Αντώνη Λυμπέρη να περνάει με την οικογένεια του και τις Φιλλιπινέζες προς την εξοδο που περιμένουν τα ιδιωτικά αεροπλάνα. Απλά ο 60χρονος, σήμερα , επιχειρηματίας επέστρεφε στην Αθήνα, όχι με το αεροπλάνο της γραμμής αλλά με ενοικιασμένο. Οι δύο επιχειρηματίες που παρακολουθούσαν την σκηνή (τα ονόματα τους ειναι σε γνώση του mononews.gr ) απλά μειδίασαν. Και οι δύο τους σήμερα (όπως και τότε) είναι πανίσχυροι, ενώ ο Λυμπέρης έχει πτωχεύσει!!!

Τα χρόνια που ο κ. Λυμπέρης ενοικίαζε αεροπλάνα για να επιστρέψει στην Αθήνα απο την Μύκονο έχουν περάσει πλέον. Τώρα ένα απο τα ωραιότερα σπίτια στο νησί των ανέμων, το «παλάτι» του εκδότη που πρωταγωνίστησε στα lifestyle έντυπα , βγαίνει στο σφυρί στις 12 Ιουνίου από την Alpha Bank, με τιμή εκκίνησης τα 2,1 εκατ. ευρώ.

Πρόκειται για ένα ακίνητο των 350 τ.μ. με τη μινιμαλιστική αρχιτεκτονική και τη θέα που πραγματικά κόβει την ανάσα βρίσκεται στο ύψωμα της θέσης Τούρλος. Το ακίνητο αποπερατώθηκε το 2002 και ανακαινίστηκε το 2012 δηλαδή λίγο πριν καταρεύσει επιχειρηματικά ο τέως εκδότης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!