Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
8 °C 0 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Alpha Bank: Καμία απόφαση για τον νέο CEO
[MonoNews]: Alpha Bank: Καμία απόφαση για τον νέο CEO

[MonoNews]: Alpha Bank: Καμία απόφαση για τον νέο CEO

Alpha Bank

Καμία απόφαση δεν φαίνεται ότι ελήφθη στην έκτακτη συνεδρίαση των μη εκτελεστικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Alpha Bank, που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα και στην οποία επρόκειτο να κριθεί η διαδικασία με την οποία θα αναδειχθεί ο νέος CEO της τράπεζας, λόγω της διάστασης απόψεων που υπάρχει στην αρμόδια Επιτροπή Ανάδειξης Υποψηφιοτήτων. Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν στο επόμενο συμβούλιο καθώς δεν υπάρχει ενιαία γραμμή για το ζήτημα του διευθύνοντος συμβούλου. Στη μάχη της διεκδίκησης συμμετέχουν ο Γιώργος Αρώνης, αναπληρωτής CEO της τράπεζας, και ο Βασίλης Ψάλτης, οικονομικός διευθυντής της Alpha Bank, αλλά και ο επίσης αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος και COO του ομίλου της Alpha Bank Σπύρος Φιλάρετος.

O αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος Γιώργος Αρώνης θεωρείτο από τους επικρατέστερους υποψηφίους για τη θέση, καθώς, γνωρίζοντας την τράπεζα από το 2004 οπότε και ανέλαβε γενικός διευθυντής, διαθέτει μεγάλη πείρα στα τραπεζικά και έχει εξαιρετικές σχέσεις με τα στελέχη και το προσωπικό της Alpha, γεγονός που διασφαλίζει μια ομαλή αλλαγή διοίκησης.

Ισχυρή θεωρείτο επίσης η υποψηφιότητα του Βασίλη Ψάλτη, ο οποίος εργάζεται στην Alpha Bank από το 2007 και διακρίνεται για την πολύ καλή σχέση που έχει με την επενδυτική κοινότητα, αλλά και η στήριξη που έχει από την ΕΚΤ και τον SSM.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!