Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
31 °C 5 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
28 °C 8 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Αλεξάντερ Ζίνελ (Fraport): Πριν την επόμενη σεζόν η αναβάθμιση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων
[MonoNews]: Αλεξάντερ Ζίνελ (Fraport): Πριν την επόμενη σεζόν η αναβάθμιση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων

[MonoNews]: Αλεξάντερ Ζίνελ (Fraport): Πριν την επόμενη σεζόν η αναβάθμιση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων

Οι εργασίες αναβάθμισης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων θα ολοκληρωθούν έγκαιρα, πριν από την έναρξη της επόμενης τουριστικής περιόδου, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Fraport Greece κ. Αλεξάντερ Ζίμελ.

Ο κ. Ζίμελ συναντήθηκε σήμερα, Παρασκευή, με την υπουργό Τουρισμού κυρία Ελένα Κουντουρά. Στη συνάντηση ήταν παρών και ο γενικός διευθυντής Εμπορικής & Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της εταιρείας, κ. Γιώργο Βήλος.

 Ο κ. Ζίνελ διαβεβαίωσε την υπουργό ότι οι εργασίες αναβάθμισης των 14 αεροδρομίων θα ολοκληρωθούν έγκαιρα, πριν από την έναρξη της επόμενης τουριστικής περιόδου, και ότι δεν θα διαταραχθεί η ομαλή λειτουργία των αεροδρομίων και το προγραμματισμένο πτητικό έργο κατά τη διάρκεια των εργασιών αναβάθμισης.

Οι εκπρόσωποι της Fraport Greece ενημέρωσαν την υπουργό για το πλάνο αναβάθμισης των 14 αεροδρομίων και την αύξηση της επιβατικής κίνησης που σημειώθηκε κατά το επτάμηνο Ιανουαρίου – Ιουλίου σε όλους τους προορισμούς.

Περισσότερες από 9.000 επιπλέον πτήσεις πραγματοποιήθηκαν, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα (Ιανουαρίου-Ιουλίου 2016) πέρυσι, ενώ, 1 εκατομμύριο επιπλέον επιβάτες εξωτερικού διακινήθηκαν στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας, σε σχέση το α’ επτάμηνο του 2016.

 H Fraport έφερε 1 εκατομμύριο επιπλέον τουρίστες στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια
 Τα ελληνικά αεροδρόμια τόνωσαν τα κέρδη της Fraport
Η Fraport «σώζει» το πρωτογενές πλεόνασμα – Στα 1,84 δισ. ευρώ στο πεντάμηνο

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!