Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
26 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
27 °C 8 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Άγγελος Μιχαλόπουλος: Ο άνθρωπος που θέλει να κάνει την Ίο… Μύκονο
[MonoNews]: Άγγελος Μιχαλόπουλος: Ο άνθρωπος που θέλει να κάνει την Ίο… Μύκονο

[MonoNews]: Άγγελος Μιχαλόπουλος: Ο άνθρωπος που θέλει να κάνει την Ίο… Μύκονο

Χρηματιστής στο επάγγελμα, καλλιτέχνης στην ψυχή, ο Άγγελος Μιχαλόπουλος έχει ως όραμα να μετατρέψει την Ίο σε Μύκονο, ή κατ΄ άλλους σε Μαϊάμι.

Έχει αποκτήσει κυριολεκτικά το 50% του νησιού, έχει χτίσει εντυπωσιακά beach bar, ετοιμάζεται να κατασκευάσει ένα εντυπωσιακό θέρετρο σε μια παρθένα παραλία του νησιού, και έχει διχάσει την τοπική κοινωνία αφού οι μισοί πίνουν νερό στο όνομά του και οι υπόλοιποι αμφισβητούν τις αγαθές προθέσεις του, βλέποντας έναν… λύκο της Wall Street να αλώνει την Ίο.

Τα κτίσματα υπερπαραγωγές με σήμα κατατεθέν τα τεράστια σιδερένια έργα τέχνης φαίνονται ξένα στο κυκλαδίτικο τοπίο αλλά ταυτόχρονα οι φοίνικες και οι ελιές – επίσης trademark για τον Άγγελο Μιχαλόπουλο εναρμονίζονται με το νησί της Ίου.

Γνωστός τόπος διασκέδασης για νεαρές ηλικίες, η Ίος έχει και ένα άλλο πρόσωπο: εξαιρετικές παραλίες και ήπια ανάπτυξη που την κάνει ελκυστική σε όλες τις ηλικίες.

Όπως η Τήνος άργησε να αναπτυχθεί επειδή ήταν γνωστή ως το νησί του προσκυνηματικού τουρισμού, έτσι και η Ίος ως νησί του νεαρόκοσμου και των club που ανοίγουν στις 2 το ξημέρωμα, είναι αγαπημένη στους πιο μυημένους.

Με το χαρακτηριστικό να είναι δεκτική στους ξένους, η Ίος μπορεί να γίνει προορισμός για υψηλού επιπέδου τουρίστες που αναζητούν παρθένες παραλίες, top υπηρεσίες και privacy.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!