Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [MonoNews]: Άφαντοι Τσακαλώτος – Νοτοπούλου από τη φωτογραφία της κυβέρνησης (pics)
[MonoNews]: Άφαντοι Τσακαλώτος – Νοτοπούλου από τη φωτογραφία της κυβέρνησης (pics)

[MonoNews]: Άφαντοι Τσακαλώτος – Νοτοπούλου από τη φωτογραφία της κυβέρνησης (pics)

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και οι υπουργοί της νέας Κυβέρνησης φωτογραφίζονται σε μία αναμνηστική φωτογραφία μετά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, Αθήνα Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης συνεδρίασης του νέου υπουργικού συμβουλίου, υπουργοί και υφυπουργοί πόζαραν με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Στην πρώτη γραμμή στήθηκαν οι κύριες της κυβέρνησης.

Εκείνοι που κατάφεραν να βρεθούν στο πλευρό του πρωθυπουργού ήταν η Έφη Αχτσιόγλου και ο Γιάννης Δραγασάκης. Ωστόσο, από τη φωτογράφιση έλειπαν, δίχως ο λόγος να είναι γνωστός, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και η νέα υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Απόψε στις 19:00 η Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά πρόκειται να παραδώσει το υφυπουργείο Μακεδονίας – Θράκης στην Κατερίνα Νοτοπούλου, ωστόσο αυτό δεν δικαιολογεί την απουσία της δεύτερης, καθώς η πρώτη παρευρέθηκε στη συνεδρίαση.

Η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα προσέρχεται στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου με τη νέα σύνθεσή του σε αίθουσα της Βουλής, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Αθήνα, Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗΗ υπουργός Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου εισέρχεται στην αίθουσα του Κοινοβουλίου όπου θα συνεδριάσει το Υπουργικό Συμβούλιο, Αθήνα Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΗ υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ολγα Γεροβασίλη εισέρχεται στην αίθουσα του Κοινοβουλίου όπου θα συνεδριάσει το Υπουργικό Συμβούλιο, Αθήνα Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!