Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [MonoNews]: Άδωνις Γεωργιάδης: Ο εισαγγελέας έκανε για τη Δούρου αυτό που ξέχασε η Παπασπύρου
[MonoNews]: Άδωνις Γεωργιάδης: Ο εισαγγελέας έκανε για τη Δούρου αυτό που ξέχασε η Παπασπύρου

[MonoNews]: Άδωνις Γεωργιάδης: Ο εισαγγελέας έκανε για τη Δούρου αυτό που ξέχασε η Παπασπύρου

Τα πυρά του κατά της γενικής επιθεωρήτριας Μαρίας Παπασπύρου εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μετά τις ποινικές διώξεις των εισαγγελέων για την τραγωδία της Μανδρας σε 9 πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και η Ρένα Δούρου. Και αυτό καθώς η γενική επιθεωρήτρια είχε «ξεχάσει» να απευθύνει ευθύνες στο δικό της πόρισμα στην περιφερειάρχη Αττικής.

«Σήμερα ο εισαγγελέας έκανε για την κ. Δούρου αυτό που ξέχασε να κάνει η γενική επιθεωρήτρια κ. Παπασπύρου», σχολίασε για τις διώξεις ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας νωρίτερα στην Ολομέλεια της Βουλής.

«Η εισαγγελική δίωξη σε βάρος της κ. Δούρου για τη Μάνδρα, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το πόρισμα της γενικής επιθεωρήτριας της κ. Παπασπύρου, η οποία με οκτώ μήνες καθυστέρηση είχε εκδώσει το πόρισμά της για τη Μάνδρα, είχε συμπεριλάβει ως υπεύθυνους όλα τα υπόλοιπα πρόσωπα, τα οποία σήμερα κατηγορεί ο εισαγγελέας, αλλά περιέργως είχε ξεχάσει την κυρία Δούρου.

Ε, αυτό που ξέχασε η κ. Παπασπύρου, το έκανε ο εισαγγελέας σήμερα. Πρέπει να καταλάβουμε κάποτε ότι όσοι έχουμε αξιώματα, έχουμε και ευθύνες. Τα αξιώματα πάνε και με τις ευθύνες. Δεν πάνε μόνο με τις εκλογικές νίκες και τα σόου. Όποιος αναλαμβάνει τις ευθύνες επίσης, παραιτείται», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σχολίασε την κριτική των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ότι στελέχη της ΝΔ υιοθετούν ρατσιστικό και διχαστικό λόγο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!