Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: 5η ΣΦΕΕ Business Day: Επιχειρηματικότητα και σταδιοδρομία σε ένα από τους πλέον δυναμικούς κλάδους
[MonoNews]: 5η ΣΦΕΕ Business Day: Επιχειρηματικότητα και σταδιοδρομία σε ένα από τους πλέον δυναμικούς κλάδους

[MonoNews]: 5η ΣΦΕΕ Business Day: Επιχειρηματικότητα και σταδιοδρομία σε ένα από τους πλέον δυναμικούς κλάδους

(Από αριστερά): κ. Ολύμπιος Παπαδημητρίου, Πρόεδρος ΣΦΕΕ & Γενικός Διευθυντής της Novo Nordisk, κα Έλενα Χουλιάρα, Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος της AstraZeneca, κ. Μάκης Παπαταξιάρχης, Πρόεδρος του PhRMA Innovation Forum (PIF) και AmCham Pharmaceutical Committee, Διευθύνων Σύμβουλος της Janssen Ελλάδο

Η πέμπτη διαδοχική διοργάνωση του θεσμού των ΣΦΕΕ BusinessDay έδωσε την ευκαιρία για ακόμα μία χρονιά σε περισσότερους από 60 νέους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές Φαρμακευτικών, Ιατρικών, Οικονομικών, Θετικών Επιστημών και Πολυτεχνικών Σχολών να γνωρίσουν από κοντά τις δυνατότητες και τη δυναμική του φαρμακευτικού κλάδου, καθώς και να ενημερωθούν για τις τάσεις και τις επαγγελματικές προοπτικές που διαγράφονται στο χώρο της Υγείας.

Η φετινή ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Ιουλίου 2018, στο αμφιθέατρο της εταιρίας GlaxoSmithKline (GSK), στο πλαίσιο του προγράμματος Business Days, που οργανώνει ο Καθηγητής Ιορδάνης Λαδόπουλος.

Η 5η Business Day υπογράμμισε τον κομβικό ρόλο που διαδραματίζει ο φαρμακευτικός κλάδος τόσο για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, όσο και για την ευημερία της ελληνικής κοινωνίας. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η ενότητα στην οποία τα έμπειρα στελέχη των εταιριών κατέθεσαν την εμπειρική τους γνώση, περιγράφοντας τους τρόπους και τις μεθόδους που τα προγράμματα πρακτικής και εκπαίδευσης που υλοποιούν, αναβαθμίζουν δεξιότητες, ικανότητες και ενισχύουν τις προοπτικές εργασίας στον κλάδο. Τέλος, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με διακεκριμένα στελέχη της φαρμακευτικής βιομηχανίας τις ευκαιρίες που προσφέρει για επιχειρηματικότητα και επαγγελματική εξέλιξη ο κλάδος, καθώς και τις δεξιότητες που πρέπει να έχει κάποιος για να πετύχει στο χώρο αυτό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!