Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [MissBloom]: Βοήθησε και εσύ το «Μαζί για το Παιδί» κάνοντας μια αγορά APIVITA
[MissBloom]: Βοήθησε και εσύ το «Μαζί για το Παιδί» κάνοντας μια αγορά APIVITA

[MissBloom]: Βοήθησε και εσύ το «Μαζί για το Παιδί» κάνοντας μια αγορά APIVITA

Έχοντας αναπτυγμένο το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, η APIVITA ξεχωρίζει για την φιλανθρωπική της δράση μέσα από μια πληθώρα δράσεων και ενεργειών. Ένας από τους πυλώνες της Κοινωνικής Ευθύνης αφορά τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και τις αυξανόμενες απαιτήσεις για μεγαλύτερες δράσεις αλληλεγγύης και συνεισφοράς.

Ο Δεκέμβριος είναι ο κατ’ εξοχήν μήνα της Αγάπης γι’ αυτό η APIVITA αγκαλιάζει με τον δικό της τρόπο το «Μαζί για το Παιδί» με στόχο να ενισχύσει τις ενέργειες που πραγματοποιεί η ένωση συμβάλλοντας στην κοινωνική αποκατάσταση των παιδιών με ανάγκη.

Με αυτή την αφορμή, καλωσορίζει τον μήνα της Αγάπης, διοργανώνοντας μία μεγάλη γιορτή την Πέμπτη 1 η Δεκεμβρίου στο «The Experience Store» στις 18:30. Η γιορτινή ατμόσφαιρα περιλαμβάνει μουσική, χριστουγεννιάτικα κεράσματα, μοναδικές προσφορές και δώρα-έκπληξη για όλους. Ταυτόχρονα, θα βρεις εκεί τον «Τοίχο των ευχών», για να γράψεις κι εσύ τη δική σου ευχή για τα παιδιά, στον ειδικά διαμορφωμένο τοίχο και επιλέγεις τα χριστουγεννιάτικα δώρα σου, συμβάλλοντας στο να γίνουν οι ευχές αυτών των παιδιών πραγματικότητα.

Ειδικά για εκείνη την ημέρα, η APIVITA θα παρουσιάσει σε περιορισμένο αριθμό, τα νέα συλλεκτικά της Γούρια για το 2017, φιλοτεχνημένα από την εικαστικό Ρουμπίνα Σαρελάκου, όπως και τις νέες εκδοχές των ήδη αγαπημένων γουριών του εικαστικού Νίκου-Γιώργου Παπουτσίδη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MISSBLOOM

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!